CUM SĂ călătoresc ORICE CARE VREI

Cum ți-ai plăcea să călătorești în lume cu 50 de dolari pe zi

Ați spus vreodată unul dintre aceste lucruri:

„Mi-aș dori să pot călători mai mult, dar nu îmi pot permite.”"Mi-aș dori să pot călători mai mult, dar nu am timp.""Nu sunt sigur cum să încep să-mi planific călătoria."„Nu știu dacă pot economisi destui bani pentru o călătorie.”- Nu știu de unde să încep.

Am fost acolo. Ca și tine, obișnuiam să cred că călătoria era ceva ce nu îmi puteam permite niciodată să fac. Nu am crescut cu mulți bani și familia sau prietenii mei nu au călătorit prea mult - și când am făcut-o a fost la hoteluri și stațiuni. Pe măsură ce am îmbătrânit, am lucrat tot timpul, părinții nu mi-au plătit drumul și nu eram sigur unde să găsesc instrumentele de care aveam nevoie pentru ca călătoria să devină realitate. Am văzut reclame, am urmărit reclamele și am citit revistele de călătorie și m-am gândit „nu îmi voi permite niciodată să călătoresc”.

Dar apoi am plecat în călătorie și am realizat că tot ce știam despre călătorie era o minciună. Călătoria este mult mai accesibilă decât o fac oamenii. Este ceva care este posibil pentru oricine - și vreau să vă arăt cum.

Sunt aici să vă spun că este 100% posibil - indiferent de unde vă aflați sau care este nivelul dvs. de venit.

Am petrecut ultimii zece ani călătorind prin lume și ultimii opt arătând oamenilor cum pot face și ei. Sunt aici pentru a-ți spune că acele vise din capul tău nu trebuie să fie doar vise. Ele pot fi o realitate.

Sfatul meu a fost prezentat pe următoarele site-uri mass-media importante, deoarece, din când în când, este cel mai bun sfat bugetar.

Sfaturile mele de călătorie au fost prezentate în:

Am pus toate cunoștințele mele într-o carte ușor de trimis! Această carte cu cele mai vândute din New York Times preia informațiile de pe site-ul meu web și intră în detalii mult mai mari, precum și sfaturi despre caracteristici, trucuri și defalcări ale țării despre care nu am vorbit niciodată aici! Condensează zece ani de călătorie într-o singură carte ușor de referit.

Ce veți învăța cu această carte

 • Stăpânește arta de a economisi pentru călătoria dvs. - chiar dacă faceți doar bani puțini pe an. Îți voi arăta cum să fii o mașină de economii.
 • Aflați cum să vă faceți banii să funcționeze pentru dvs. și să nu mai plătiți niciodată comisioane bancare peste mări.
 • Stăpânește modalitățile de a obține bilete de avion GRATUITE și de a economisi mii - da, gratuit!
 • Aflați elementele de bază ale biletelor din întreaga lume (și dacă aveți nevoie sau nu de una).
 • Descoperiți ce să căutați într-un rucsac pentru a obține unul care durează pentru totdeauna (și este întotdeauna confortabil).
 • Aflați cum să utilizați cărți de credit de călătorie pentru a câștiga sute de mii de zboruri frecvente gratuite și puncte de hotel.
 • Aflați unde să trimiteți e-mailul și ce să faceți cu lucrurile dvs. înainte de a porni în aventura voastră.
 • Aflați unde puteți găsi carduri cu reduceri de călătorie care vă pot economisi 40% sau mai mult în călătorie.
 • Aflați unde puteți găsi carduri cu reduceri de călătorie care vă pot economisi 40% sau mai mult în călătorie.
 • Obțineți secretele pentru a mânca ieftin în orice oraș din lume.
 • Fii demistificat despre ce este asigurarea de călătorie, de ce ai nevoie și cum să alegi furnizorul potrivit.
 • Aflați de ce cardurile de turism sunt secretul de călătorie cel mai bine păstrat și cum să le utilizați pentru a salva sute în orice oraș în care vă aflați.
 • Află cum reușesc să reduc cu 50% costurile de transport și cum poți și tu.
 • Descoperiți toate modalitățile prin care puteți obține cazare gratuită - de pe canapea cuiva până la conace luxoase - atunci când călătoriți.
 • Obțineți povești, sfaturi și interviuri cu alți călători pentru a afla din succesele lor - și eșecurile - astfel încât să evitați greșelile de rookie.
 • Obțineți o listă cuprinzătoare cu toate cele mai bune companii de utilizat din întreaga lume.

LA CARE SE ADAUGA - Obțineți costuri detaliate pentru cazare, mâncare, băuturi, transport și activități (și modalități specifice de a reduce acele costuri) pentru următoarele destinații, astfel încât să știți exact cât costă totul, ce trebuie să faceți buget și modalități de a economisi:

 • Australia
 • America Centrală
 • China
 • Europa
 • India
 • Japonia
 • Noua Zeelanda
 • Asia de Sud-Est
 • America de Sud

Fiecare dintre aceste secțiuni are sfaturi specifice de economisire a banilor pentru destinație, astfel încât să puteți afla cum puteți economisi bani în toate aceste destinații, dincolo de ceea ce s-a vorbit mai sus! Am intrat în gritty nitty pentru că este vorba despre bani și cheltuiesc mai puțin din asta.

Dacă vă gândiți „Matt, vreau să călătoresc mai mult, dar 50 de dolari pe zi par să fie în continuare mulți bani”, nu vă faceți griji! Acest număr include totul - zboruri, asigurări, rucsacuri și cheltuieli rutiere. Această carte vă va arăta cum să călătoriți mai ieftin, mai bun și mai inteligent! Folosind o mulțime de sfaturi de economii din această carte, veți putea să vă reduceți costurile și să cheltuiți mai puțin de 50 USD pe zi, indiferent dacă sunteți în Thailanda, Japonia, Australia sau Franța. Călătoria în lume cu 50 de dolari pe zi înseamnă aproximativ o filozofie cât este despre un număr specific.

Fie că avem o călătorie de două săptămâni, două luni sau doi ani, cu toții vrem să ne întindem banii mai departe. Vrem să găsim modalități de a călători mai mult și mai des. Cartea mea vă va arăta cum să mergeți oriunde doriți, fără a sparge banca. Vă voi arăta sfaturile care m-au ținut să călătoresc până unde vreau, când vreau. Oricât de mult vrei să călătorești, acum poți.

Obțineți ghidul acum!

Disponibil în Paperback, Kindle și Audio de la acești librării:

Iată ce au crezut alți călători despre această carte

„Aceasta este o carte practică excelentă care vă va face să regândiți ce este posibil să călătoriți cu un buget. Filozofia, detaliile țării și resursele online oferă un ghid extraordinar care vă ajută să vă faceți visul realitate. Această carte a fost cheia în decizia de a renunța la locul de muncă și de a călători în lume odată ce mi-am dat seama cât de accesibil poate fi! Cea mai bună carte de călătorie la buget! ”- Justin” Sunt un călător destul de frugal și mă abonez la blogul lui Nomadic Matt. Așadar, eram curios ce avea de spus în noua sa carte și dacă ar fi mai bine decât ceea ce există deja pe blogul său. Verdictul? E mai bine. Deși multe dintre aceste sfaturi ar putea fi și pe blogul său (deși știu că nu toate sunt), noua sa carte organizează sfaturile într-un format foarte logic și util. ”- Peg

„Această carte mi-a oferit o mulțime de informații INVALUABILE pentru viitoarea mea călătorie în Europa! Lucruri mărunte la care nu m-aș fi gândit niciodată altfel. Matt oferă cititorului informații despre fiecare lucru posibil la care s-ar putea gândi și apoi puteți extinde cercetarea de acolo, pe subiectele pe care le considerați importante pentru călătoria dvs. personală. Dacă sunteți un backpacker pentru prima dată, trebuie să citiți această carte. Am plătit ceva de genul pentru 13 dolari. Ca un călător foarte conștient de buget, merită greutatea sa în aur! ”- Heather

„Am scos mai mult decât mă așteptam vreodată! Lucruri minunate! Merită banii tăi, timp mare! ”- Hannah

„Am învățat atât de multe din această carte. Mi-a fost / a fost foarte util în planificarea călătoriei mele în Europa în această vară și mi-a oferit câteva sfaturi bune despre cum să supraviețuiesc în Europa. Aș recomanda această carte oricărui călător. ”- Aimee

Obțineți ghidul acum!

Disponibil în Hardback, Kindle și Audio de la acești librării:

Priveste filmarea: Brasov! Trecem prin Munti! Ne oprim in Hotelul Royal ,Poiana Brasov (Ianuarie 2020).

Loading...