Prezentare: Proiectul de studiu de caz NM

Cu câteva luni în urmă, am anunțat că vreau să ajut patru cititori să-și planifice călătoriile de la început până la sfârșit ca parte a unui proiect de studiu de caz pentru acest site web. Deși nu am mai vorbit despre asta de mult, este din cauză că am fost ocupat să fac asta. După ce am trecut prin 450 de aplicații și nenumărate apeluri de urmărire, astăzi aș vrea să vă prezint persoanele cu care am lucrat pentru a face ca călătoria lor de vis să devină realitate.

Oamenii îmi spun adesea; - Ei bine, desigur tu poate călători. Aveți experiență și vă este ușor, pentru că sunteți un bărbat alb dintr-un fond de clasă mijlocie, dar situația mea este diferită pentru că (introduceți motivul aici) și de aceea nu pot face asta. "

Nu cred că călătoriile sunt ceva pentru puțini, bogați, clase de mijloc sau americani, motiv pentru care am început acest program. Am preluat acești participanți la studiul de caz pentru a evidenția faptul că persoane cu venituri diferite, vârste, medii și naționalități pot călători. Fiecare dintre aceste studii de caz reprezintă o poveste diferită. De la cei care își doresc o vacanță de două săptămâni, până la cei care caută să scape cât timp durează banii lor, cred că există inspirație pentru toată lumea.

Sfatul meu nu este doar pentru cei ca mine, ci pentru toată lumea și vreau ca aceste studii de caz să vă inspire și să vă ajute să vă arate că orice este posibil.

Deci, fără alte detalii, iată participanții la studiul de caz:

Jianne


Jianne are 27 de ani și locuiește în Manila. În prezent lucrează ca asociat de cercetare clinică și încearcă să plece două săptămâni la începutul anului viitor. Ea are timp limitat de vacanță în fiecare an și nu are nicio dorință de a renunța la locul de muncă, astfel încât o călătorie pe termen lung nu este în planurile ei. Câștigând peste o mie de dolari pe lună, provocarea lui Jianne este de a găsi modalități de a-și reduce cheltuielile. Recunoaște că nu este cea mai bună la economisirea banilor. De fapt, nivelurile ei curente de cheltuieli se potrivesc cu veniturile sale lunare. Mai mult decât atât, Peso Filipine nu este foarte puternic, așa că trebuie să găsim o țară în care banii ei merg destul de departe.

O voi ajuta să-și crească fondul de călătorie și să-i maximizez timpul scurt în străinătate. În luna în care am lucrat împreună, i-am urmărit cheltuielile pentru a stabili unde poate economisi cel mai mult și am discutat întărirea legăturii mentale dintre reducerea cheltuielilor pentru a economisi mai mult pentru o călătorie. Urmează să posteze fotografii motivaționale cu destinațiile dorite, iar acum are un „borcan de călătorie” pentru a-și salva schimbarea pentru a servi ca un memento constant, că cheltuielile înseamnă acum întârzierea călătoriei. În plus, acționează ca o modalitate de a urmări creșterea economiilor ei.

Scopul nostru actual? Pentru a economisi 300 USD pe lună.

Diane


Diane este o pensionară recentă de 59 de ani din Toronto, Canada, care are un venit fix cu soțul ei (deși va călători singură). Dorind mereu să meargă în Australia și Noua Zeelandă, a decis în cele din urmă că este timpul să o facă. În timp ce Diane are unele economii, nu vrea să se folosească prea mult de ea din cauza venitului fix.

În momentul de față, suntem concentrați să ne schimbăm băncile pentru a ne asigura că nu plătește nicio taxă atunci când pleacă peste mări, precum și să o înscriem pentru un card de credit care câștigă puncte. În continuare, vom veni cu un itinerar tentativ, astfel încât să putem estima cât de mult va avea nevoie și să stabilim un obiectiv de economisire.

Jeremy


Jeremy este un absolvent recent care locuiește în Charleston, în SC și ocupă două locuri de muncă: este interpret de educație la un acvariu și zookeeper într-un parc de stat. Câștigă puțin peste salariul minim, iar datoriile studenților și plățile de chirie mănâncă jumătate din salariul său. Jeremy a dorit întotdeauna să călătorească, dar sfârșește să-și cheltuiască fondurile de călătorie pentru alte lucruri. El și-a dat seama recent că nu există mâine și a decis să-și facă călătoria. Planuieste o calatorie pe termen lung si trebuie sa economiseasca suficienti bani pentru a se intampla, desi va lucra la drum pentru a-si prelungi calatoria.

În prezent, Jeremy se pricepe să nu cheltuiască. În afară de scurgerile ocazionale pentru a lua masa, el nu cheltuie mulți bani. Scopul nostru este apoi să-i creștem veniturile, uitându-ne la închirierea locației sale pe Airbnb, devenind șofer cu Lyft și folosind alte site-uri web cu economii de partajare pentru a găsi venituri suplimentare. În plus, îl vom solicita să se înscrie pentru o carte de credit cu recompense de călătorie pentru a începe să câștige kilometri de zbor frecventi.

Sander și Jolien


Aceștia doi sunt un cuplu din estul Olandei care își renunță la slujbele anul viitor pentru a călători în lume, fără a avea planuri de a reveni acasă. Banii nu sunt o problemă teribilă în acest moment, deoarece intenționează să lucreze la începutul anului viitor și au deja economii de peste 5.000 de euro și sunt pe cale să economisească peste 20.000 de euro pentru călătoria lor. Doar timid de 30 de ani, intenționează să ajungă în Australia la un moment dat în călătoriile lor pentru o viză de vacanță de lucru.

Din moment ce sunt din Europa, nu pot beneficia de nicio tehnică de hacking de călătorie mișto, așa că ne vom concentra pe menținerea costurilor de zbor scăzute și vom veni cu un buget pentru călătoria lor. În ciuda profilului financiar puternic, trebuie să reducem cheltuielile curente și să creăm legătura mentală între cheltuieli și călătoria lor (la fel ca în cazul lui Jianne) pentru a-și menține bugetul în linie.

În următoarele câteva luni, voi împărtăși mai multe despre progresul participanților noștri - succesele, eșecurile și lecțiile învățate. Sunt incredibil de încântat de acest proiect în speranța de a-i inspira pe alții din toate categoriile de viață să facă saltul și să călătorească mai mult!

Priveste filmarea: Eyes on the Skies Full movie (Ianuarie 2020).

Loading...