Categorie: Călătorie

Cum să filmați fotografia de călătorie perfectă

- Astăzi, fotograful profesionist Laurence Norah, de la Finding the Universe, continuă seria sa de cinci părți pentru a face fotografii mai bune de călătorie. Fotografiile sunt importante pentru amintirile pe care le reprezintă. Te uiți la o imagine și îmbină gândurile, sentimentul
Cum să devii un master scriitor (și fotograf)
Cum să devii un master scriitor (și fotograf)
După cum știți mulți, în ultimele câteva luni am construit o școală de media de călătorie, numită Superstar Blogging. Scopul acestei școli este de a crea un loc în care cei care doresc să se despartă de diferite aspecte ale industriei de călătorie pot primi sfaturi pas-cu-pas în profunzime din partea experților de top din industrie.
Sfaturi pentru călătorii în locuri „periculoase”
Sfaturi pentru călătorii în locuri „periculoase”
Pe măsură ce mă pregătesc pentru o călătorie în Columbia, o mulțime de oameni s-au grăbit să salveze noutățile ultimelor mele călătorii cu un sens bine spus: „Fii atent; este periculos acolo! ”Dar este cu adevărat mai periculos decât oriunde am călătorit sau am trăit? Percepțiile noastre despre ceea ce face ca un loc să pară periculos sunt modelate de mulți factori - media hiper-dramatică mai interesată să obțină o poveste rapidă și suculentă decât să rămână în jurul valorii de a înțelege dinamica complicată a unui loc; agențiile guvernamentale care conduc propriile agende politice și economice; și zvonuri care au dus o viață proprie.
10 momente de schimbare a vieții de la 10 ani ca nomad
10 momente de schimbare a vieții de la 10 ani ca nomad
Astăzi se împlinesc zece ani de când am fost pe drum. Pe 26 iulie 2006, mi-am luat rămas bun de la tata, m-am urcat în mașină și am început călătoria mea de un an în jurul lumii, pornind într-o călătorie rutieră prin Statele Unite. (Călătoria nu s-a încheiat de fapt decât după 18 luni.) Când m-am întors acasă și m-am așezat din nou într-o cabină, știam că sunt mereu schimbată - biroul și viața corporativă nu sunt pentru mine.
Rețeaua nomadă: noua cale de a întâlni alți călători
Rețeaua nomadă: noua cale de a întâlni alți călători
Fiecare călător are nevoie de o comunitate. Ieșirea din ușă în necunoscutul sălbatic poate fi o sarcină descurajantă și planificarea unei astfel de călătorii poate fi copleșitoare fără cunoștințele adecvate. Unde rezerv cele mai bune zboruri? Cum găsesc cea mai bună asigurare de călătorie? Ce fotografii am nevoie? Unde stau? Cât de multă limbă trebuie să învăț înainte de a pleca?
Ghid turistic Boston
Ghid turistic Boston
Boston este un oraș istoric, cu clădiri vechi coloniale, o istorie lungă și o legătură puternică cu întemeierea țării. Bostonienii sunt foarte mândri de orașul lor și își arată mândria din Boston orice șansă pot. Am crescut în acest oraș și chiar cu toate călătoriile mele din lume, Boston este încă unul dintre orașele mele preferate din lume.
Top Ten Best Insulele tropicale
Top Ten Best Insulele tropicale
Sunt iubitor de plajă. Soarele și cu mine ne înțelegem destul de bine și nu am prefera să trăim într-o insulă tropicală într-o zi. Unul dintre principalele scopuri ale călătoriilor mele este evitarea iernii. Am fost în insule din întreaga lume, deși încă mai există câteva paradisuri pe care acest nomad nu le-a văzut încă. Dar am acumulat multe favorite pe parcurs.
Cum să-l zdrobiți pe Couchsurfing
Cum să-l zdrobiți pe Couchsurfing
Couchsurfing este unul dintre cele mai vechi site-uri de călătorie cu economie de partajare. Acesta (și site-uri ca acesta, cum ar fi BeW Welcome, Servas, Hospitality Club și GlobalFreeloaders) este unul dintre cele mai bune moduri de a vă conecta cu localnicii, de a părăsi calea principală de călătorie turistică, de a face prieteni noi - și de a economisi bani obținând cazare gratuită.
De centre comerciale și supermarketuri: vizitarea nevăzute
De centre comerciale și supermarketuri: vizitarea nevăzute
Când majoritatea oamenilor călătoresc, își deschid ghidul și vizitează punctele turistice majore enumerate. La Paris, mergem spre Luvru și turnul Eiffel. În Amsterdam, vedem muzeul Van Gogh. În New York, Times Square. În Sydney, Opera House. În Peru, Machu Picchu. În Bangkok, Marele Palat. Ai ideea.
Cele mai bune zece locuri pentru a merge de Revelion
Cele mai bune zece locuri pentru a merge de Revelion
Țările din întreaga lume vor suna în noul an în curând cu artificii, festivaluri, prieteni, petreceri și, desigur, sărutări. Este o perioadă emoționantă și o vacanță care nu cunoaște naționalitatea. Toată lumea adoră să sune în noul an! Este o noapte distractivă care scoate din vechime și aduce nou. Pentru cei care încă mai caută un loc unde să plece și să-și dorească tot ce este mai bun, iată primele zece locuri pentru a merge în lume în ajunul Anului Nou: New York City Times Square a fost un punct focal al activității de Anul Nou pentru mai mult de o sută de ani.
15 Sfaturi ușoare pentru economisirea banilor
15 Sfaturi ușoare pentru economisirea banilor
Nota editorului: Această postare este foarte veche și, deși sfaturile sunt încă valabile, pentru modalități mai robuste de a economisi bani citiți acest articol și acest articol. August este o lună mare pentru călătorii. Oamenii din întreaga lume folosesc sfârșitul verii ca scuză pentru a-și lua vacanțele de ultimă oră cu familiile lor înainte de începerea sezonului școlar și revenirea vremii reci.
7 sfaturi post-procesare pentru a vă îmbunătăți fotografiile de călătorie
7 sfaturi post-procesare pentru a vă îmbunătăți fotografiile de călătorie
Astăzi, fotograful profesionist Laurence Norah de la Finding the Universe, își încheie seria de cinci părți pentru a face fotografii mai bune de călătorie. Fotografiile sunt o parte importantă a experienței de călătorie și, cu mulți dintre voi fiind fotografi în devenire, Laurence este aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de fotografie.
Cum să faci fotografia perfectă: tehnici avansate
Cum să faci fotografia perfectă: tehnici avansate
Astăzi, fotograful profesionist Laurence Norah de la Finding the Universe, continuă seria sa de cinci părți la realizarea de fotografii de călătorie mai bune. Fotografiile sunt o parte importantă a experienței de călătorie și cu mulți dintre voi fiind fotografi în devenire, seria lui Laurence este aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de fotografie.
Buget extrem de călătorit (mai puțin de 10 dolari pe zi) cu Tomislav din Croația
Buget extrem de călătorit (mai puțin de 10 dolari pe zi) cu Tomislav din Croația
După prima mea călătorie independentă în străinătate în 2005, am venit acasă, am renunțat la locul de muncă și m-am pregătit să călătoresc în lume. Totuși, acasă, m-am simțit imediat singură. Puțini oameni m-au susținut, cei mai mulți au fost derutați de idee și chiar mai mulți au încercat să mă vorbească din asta. În acel moment, renunțarea la locul de muncă pentru a călători în lume i-a făcut pe oameni să creadă că ești ușor nebun.
Cum să devii fotograf de călătorie
Cum să devii fotograf de călătorie
Buna tuturor! Anul trecut am avut o serie de fotografii uimitoare pe blog de fotograful profesionist de călătorii Laurence Norah. A scris cinci articole lungi, detaliate și super utile despre cum să faci poze mai bune! Din acel moment, am lucrat în secret și la un curs de fotografie împreună ca parte a școlii online Superstar Blogging pe care am început-o.
Navigați în jurul Croației cu Busabout
Navigați în jurul Croației cu Busabout
De ani de zile, am auzit despre compania turistică Busabout. Oferă tururi de autobuz hop-on, hop-off-again în toată Europa, similar cu Kiwi și Oz Experience. Practic, au stabilit rute prin Europa și de-a lungul acelei rute, puteți părăsi autobuzul și reveni din nou când doriți. Nu le-am mai folosit niciodată, întrucât am luat întotdeauna trenuri în Europa.
Cele 7 bloguri ale mele de călătorie preferate din 2015
Cele 7 bloguri ale mele de călătorie preferate din 2015
Ador poveștile de călătorie - fie că sunt cărți întregi, nuvele sau postări pe blog. Nu pot ajunge niciodată suficient! Deoarece sunt atât de des pe computerul meu, caut mereu noi bloguri care să-mi potolească setea literară. Citesc sute de bloguri noi în fiecare an, iar majoritatea dintre ele decid că pot trăi fără. Dar întotdeauna găsesc câteva pietre prețioase și vreau să vă arăt blogurile pe care am început să le citesc des în 2015: site-ul Blonde Abroad Kiersten se concentrează pe intersecția modei și călătoriilor.
Cele mai bune locuri pentru a merge la scufundări
Cele mai bune locuri pentru a merge la scufundări
Scuba diving este una dintre cele mai bune activități de făcut atunci când sunteți pe o insulă tropicală frumoasă. Sub mare, acolo unde este mai umed, veți găsi recifuri de corali pline de viață, verii lui Nemo, o mulțime de pești, plante și culori frumoase. Indiferent dacă doriți să începeți sau să căutați locuri noi pentru a merge, iată o listă cu unele dintre cele mai bune locuri pentru a face scufundări din lume: Gaura albastră Gaura albastră din Belize este unul dintre cele mai faimoase site-uri de scufundări din lume.
Cum să mănânci ieftin în întreaga lume
Cum să mănânci ieftin în întreaga lume
În timp ce s-ar putea să nu știi niciodată din masa mea corporală, îmi place să mănânc. Mult. De fapt, mâncarea este una dintre activitățile mele preferate și, de asemenea, unul dintre aspectele mele preferate ale călătoriilor. Mâncarea este o parte integrantă a atât de multe culturi încât să sari peste mese atunci când călătorești înseamnă să ratezi o parte uriașă a călătoriei. Sunt întotdeauna dezamăgit când întâlnesc călători care își gătesc toate mesele într-o bucătărie de cămin.
Cum să devii un locator de casă și să nu plătești niciodată pentru cazare
Cum să devii un locator de casă și să nu plătești niciodată pentru cazare
Mulți cititori au fost interesați să afle mai multe despre șederea în casă, metoda de a privi casele oamenilor în timp ce sunt plecați în schimbul cazării gratuite. Nu am făcut-o niciodată, dar Dalene și Pete de la Hecktic Travels o fac tot timpul, așa că i-am adus pentru a vorbi mai mult despre acest subiect. Bucurați-vă!
Povestile de succes: Cum Lauren, în vârstă de 22 de ani, a economisit 18 mil. USD pentru aventura ei epică
Povestile de succes: Cum Lauren, în vârstă de 22 de ani, a economisit 18 mil. USD pentru aventura ei epică
Salutari din Africa! Undeva chiar acum, încerc să scot o fotografie cu un leu fără să fiu mâncat. Între timp, săptămâna asta vreau să împărtășesc povești ale cititorilor care au folosit sfaturile și sfaturile mele pentru a-și realiza visurile de călătorie. Dacă te-ai gândit să călătorești de ceva vreme, lasă aceste povești cititoare să te inspire și să-ți arate că sfaturile de aici pot funcționa pentru oricine!