Categorie: Europa

Un foc de zile Valborg

În timp ce eram în Suedia, am experimentat Ziua Valborgului, tradiționalul primitor suedez al primăverii. Această zi are loc pe 30 aprilie și este o perioadă de festivitate, mâncare, muzică, prieteni, natură și focuri uriașe. De fapt, se pare că pentru majoritatea suedezilor, întreaga zi este o scuză uriașă pentru a bea și aprinde un foc imens.
10 lacuri în Europa trebuie să vizitați
10 lacuri în Europa trebuie să vizitați
Există ceva atât de senin în ceea ce privește vizitarea unui lac, mai ales atunci când sunt la fel de superbe ca aceste opțiuni de top din Europa! De la vilele superbe ale Lacului Como la seninătatea absolută a lacului Saimaa din Finlanda, iată cele mai frumoase lacuri pe care trebuie să le vizitezi în Europa! 1. Lacul Como, Italia Prima dată când am văzut Lacul Como era de la o fereastră de taxi.
8 orașe romantice din Europa de vizitat
8 orașe romantice din Europa de vizitat
Sezonul meu preferat în Europa este chiar la colț (primăvara) și odată cu el vin flori de cireș, zile mai lungi, acoperișuri de teracotă sărutate de soare și, fără îndoială, cel mai romantic moment pentru a călători în Europa! Ca atare, am întocmit o listă cu cele mai romantice orașe din Europa de vizitat și vă promit, acestea sunt un basm care așteaptă să devină realitate!
Harta și orașele din coasta Amalfi de vizitat
Harta și orașele din coasta Amalfi de vizitat
Cu cea mai bună pizza din lume, case colorate care aliniază fermecător stâncile și plajele frumoase pentru a lăsa să treacă orele, coasta Amalfi este una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță din Italia și este greu de văzut de ce. Pentru prima dată vizitatorii pe Coasta Amalfi, mai jos veți găsi un ghid complet asupra orașelor și insulelor pe care trebuie să le vizitați în timpul șederii dvs. pentru a face această călătorie una dintre cele mai memorabile din viață!
25 orașe secrete din Europa trebuie să vizitați
25 orașe secrete din Europa trebuie să vizitați
Distribuie 372K Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuiți pe Google+ Partajează pe LinkedIn + 1. Cesky Krumlov, Cehia Nu există niciun alt oraș din lume de care sunt mai îndrăgit decât orașul ciudat, fermecător, de basm, din Cesky Krumlov, în sud Boemia. Este ca și cum ai fi pășit într-o urzeală a timpului - drumuri mici pietruite, poduri în orice fel arăți și nu, nu există McDonalds!
Locații de filmare a unui prinț de Crăciun: cum este să vizitezi realul Un castel prinț de Crăciun
Locații de filmare a unui prinț de Crăciun: cum este să vizitezi realul Un castel prinț de Crăciun
Numărătoarea inversă pentru Crăciun este pe măsură și de câte ori am urmărit Un prinț de Crăciun pe Netflix devine un fel de înregistrare. Dar când am căutat locații de filmare A Prince Christmas, am fost surprins să văd foarte puține informații online despre acest castel frumos și cum să îl vizitez. Filmul este așezat într-un castel din viața reală pe care l-am vizitat în România, așa că m-am gândit că ar fi o șansă foarte bună să conectez una dintre locațiile mele preferate din Europa de Est și să vă încurajez câțiva dintre voi să vă considerați România în planurile voastre următoare.
Lista finală a găleților din Lisabona!
Lista finală a găleților din Lisabona!
Lisabona este un oraș care te va surprinde, intriga și te va încânta ... dar, mai ales, te lasă într-o lume de fericire inexplicabilă. Orașul este plin de viață la fiecare rând - clădiri colorate, localnici prietenoși, o atmosferă excelentă a comunității locale. Sincer, nimic nu mi-a plăcut în legătură cu ultimul meu cuplu de călătorii spre Lisabona, ceea ce îmi oferă toate motivele să împărtășesc stand-urile absolute din oraș pentru a vă asigura că vă bucurați la fel de mult de călătoria dvs.!
Lista cupe europene Perfect Quintessential
Lista cupe europene Perfect Quintessential
Nu știu despre tine, dar iubesc un clișeu. Când mă gândesc la Europa mă gândesc să sorb un aperol spritz în soarele de vară, să călărească un măgar printre dealurile unei insule grecești îndepărtate sau să mănânc atât de mulți croissanți calzi și plini, încât aproape că mă întorc la unul. Europa este plină de clișee și nu pot aștepta să fac parte din ele cu fiecare căutare anuală a continentului meu preferat.
12 Brutării în Europa pe care trebuie doar să le vizitați
12 Brutării în Europa pe care trebuie doar să le vizitați
Sunt multe de iubit pentru Europa, dar poate nimic altceva decât mâncarea: OHHHH THE FOOD. Brutăriile din Europa se specializează în orice, de la produse de patiserie din Paris la ciocolată Sachertorte din Viena, toate compilate aici într-o listă a cremei de la crème a celei mai populare și îndelungate instituții din Europa în industria alimentară (care nu este în totalitate corectă și nici cercetată dincolo de părtinirea mea punct de vedere) - brutărie.
Ghid Brunch din Berlin
Ghid Brunch din Berlin
Timp de mai mulți ani, brunch-ul la Berlin a constat din carne rece și brânză, ouă fierte tari, pâine și poate o chestie dacă ai avut noroc. Nu mai! Cultura alimentară din Berlin se schimbă rapid, deoarece o nouă generație de berlinezi priorizează ingrediente de înaltă calitate și dezvoltă o apreciere profundă a gastronomiei.
Cele mai bune 20 de orașe pentru a călători solo în Europa
Cele mai bune 20 de orașe pentru a călători solo în Europa
Deci vrei să călătorești solo în Europa? Aceste orașe sunt minunate pentru călătorii solo! După ce am luat recent o prietenă cu o cafea pentru a-și planifica călătoria de vară europeană de vară din 2017, mi-am dat seama că trebuie să fie timpul pentru o actualizare pe blogul celor mai bune orașe pentru a călători solo în Europa. După ce am călătorit solo prin cea mai mare parte a Europei în ultimii patru ani de blogging și o călătorie solo în Europa, la 20 de ani înainte de asta, am văzut de la prima mână cât de satisfăcătoare și în schimbarea vieții pot fi călătoriile solo în Europa.
The Best of Prague: Un Praga Ghid de mers pe jos
The Best of Prague: Un Praga Ghid de mers pe jos
Medieval, magic și primitor ... Praga este unul dintre cele mai memorabile orașe ale Europei, care continuă să mă teme din când în când, chiar și după o mână de vizite. Atragerea podului Charles într-o dimineață înghețată din ianuarie, frumusețea unui apus de soare în nopțile calde de vară și chiar orașul acoperit într-un strat gros de zăpadă care îți aduce degetele să înghețe prin mănuși groase de lână - nu a fost timp la Praga că nu m-am simțit complet îmbrățișat de acest oraș intrigant.
Cele mai bune 20 de insule din Europa
Cele mai bune 20 de insule din Europa
Europa este plină de explorații nesfârșite de făcut, mai ales în lunile călduroase, când călătorii din întreaga lume își fac drum spre Mediterană și nu numai pentru aventuri insulare. Iată o listă cu cele mai bune insule din Europa pentru a-ți face drum în călătoriile tale în acest an și pentru anii următori - există o mulțime de drumuri!
Cele mai interesante 20 de locuri de vizitat în Europa
Cele mai interesante 20 de locuri de vizitat în Europa
Nu știu despre voi băieți, dar pentru mine, există ceva interesant pentru un nou an de aventuri ... posibilitățile nesfârșite de unde aș putea ajunge, pe cine o să întâlnesc pe parcurs și ce va mai veni în alt an. Deoarece sunt absolut sigur că sunt european într-o altă viață (în afară de a lua cina după ora 20:00 - vreodată), am pregătit o listă cuprinzătoare de 20 de locuri care vă vor inspira absolut Europa.
Este sigur să călătorești în Europa chiar acum?
Este sigur să călătorești în Europa chiar acum?
Este ceva ce trebuie să adresăm. În ultimele luni, am fost întrebat ce se simte de zeci de ori pe zi, „Te simți în siguranță să călătorești chiar acum ??”, „Crezi că ar trebui să-mi schimb planurile de călătorie?”… Și așa mai departe, etc. mai departe. Cele mai multe dintre aceste întrebări (aș arunca o presupunere aspră și aș spune 90%) se concentrează în jurul călătoriei în și în Europa.
Europa după sezon: Unde să mergi toamna
Europa după sezon: Unde să mergi toamna
Deoarece vara face o evadare lentă în Europa, frunzele încep să-și găsească culorile, iar lunile septembrie, octombrie și noiembrie alcătuiesc toamna / toamna în Europa. În timp ce Marea Mediterană se bucură în continuare de temperaturi calde, oceanul începe să scadă rapid în temperatură, la fel ca și țările din centrul și estul Europei.
Aceste fotografii din Norvegia sunt atât de frumoase încât doare
Aceste fotografii din Norvegia sunt atât de frumoase încât doare
Există un loc în lume în care vreau să călătoresc mai mult decât oriunde și în Norvegia sa. Ani de zile am dat peste fotografiile cu fiordurile dramatice, satele fermecătoare de pescuit, luminile de Nord ... pe nume, cel mai sigur l-am fixat. Dar cum sunt sigur că mulți dintre voi vor ști deja, Norvegia este notoriu scumpă și pentru un australian, este destul de departe cât puteți călători.
Nu puteți merge la Florența și nu puteți vedea aceste 20 de atracții must see Florence
Nu puteți merge la Florența și nu puteți vedea aceste 20 de atracții must see Florence
Florența este unul dintre orașele mele preferate din toate timpurile din Italia și poate din toată Europa. Însă prima dată când am venit aici m-am simțit ca și cum aș fi fost pe cloud nouă - arhitectură incredibilă, istorie, artă, gelato gelato și multe altele pentru a descoperi! Iată primii 20: Obțineți atracții din Florența 1. Catedrala din Florența Nu puteți veni la Florența și nu vedeți acest lucru - Catedrala din Florența - nu în modul în care vă sugerează că ar trebui să faceți efortul, ci pentru că de fapt nu puteți fi în Florența și nu vezi această structură gigantică, care stă la 114m înălțime și a luat 140 de ani pentru a construi!
10 lucruri pe care trebuie să le faci în Croația
10 lucruri pe care trebuie să le faci în Croația
Croația le are pe toate: golfuri accidentate, plaje curată, orașe medievale și minuni naturale, ceea ce o face destinația perfectă de vacanță pentru aventurieri și adoratori deopotrivă. Există atât de multe lucruri de făcut și de văzut în această țară frumoasă, încât ar fi imposibil să le faci totul într-o scurtă călătorie. Pentru a-l restrânge, iată 10 lucruri pe care nu le puteți rata atunci când vizitați Croația!
Cele mai bune 10 orașe și orașe din Elveția pe care trebuie să le vizitezi
Cele mai bune 10 orașe și orașe din Elveția pe care trebuie să le vizitezi
Nu e niciun secret, mă îndrept spre călcâi îndrăgostiți de Elveția. Dealurile rulante, căile ferate pitorești impresionante, produsele de patiserie delicioase și destinațiile de schi dificil de învins ... Elveția este un loc de joacă de iarnă, dar are atât de multe de oferit pe tot parcursul anului, când vizitează orașele și orașele frumoase punctate în toată țara fără lac.
Toate la bordul Glacier Express!
Toate la bordul Glacier Express!
Glacier Express este bijuteria încununată a Elveției pentru călătoriile cu trenul. Călătoria cu trenul este fără îndoială cea mai bună modalitate de a vedea țara elvețiană și pentru oricine s-a implicat într-o parte sau în toată călătoria Glacier Express, veți ști ce vreau să spun atunci când spun că este o experiență o dată în viață.