Categorie: Asia

Wanderlust săptămânal: Du-mă în Laos!

Începem o nouă serie pe World of Wanderlust, care, după cum pare, este o privire în profunzime a unora dintre locurile din lume care trebuie să vadă locații la care niciuna dintre echipe nu a reușit să ajungă (doar pentru că nu am făcut-o a fost acolo încă nu înseamnă că nu ar trebui să citiți despre asta pe site) !!! În primul rând, vorbim despre Laos - una dintre țările mai puțin vizitate, dar la fel de fascinante din Indochina - care compromite strict Vietnamul, Cambodgia și Laos-ul ..., dar acum a crescut pentru a include toată Asia de Sud-Est continentală, adăugând Thailanda, continentul Malaezia , Singapore și Birmania (urmăriți acest spațiu pentru o privire aprofundată asupra Birmaniei, una dintre cele mai mari destinații în trend acum)!
10 alimente ciudate și minunate de încercat în Singapore
10 alimente ciudate și minunate de încercat în Singapore
Distribuiți pe Facebook Distribuiți pe Twitter Distribuiți pe Google+ Distribuiți pe LinkedIn + Singapore este plin de mâncăruri locale ciudate și minunate pe care să le încercați în timpul șederii. Iată care sunt primele 10 mâncăruri alese pentru a încerca în Singapore. Dezvăluire: ca vegetarian, nu am putut să încerc bucatele de carne selectate pentru această caracteristică.
Ghid de cartier Hong Kong: Trebuie să vizitați zonele din Hong Kong
Ghid de cartier Hong Kong: Trebuie să vizitați zonele din Hong Kong
Înconjurat de marea Chinei de Sud și mărginit de China continentală în nord, Hong Kong este un oraș plin de viață cu atâta diversitate încât poate fi copleșitor nu numai pentru vizitatorii pentru prima dată, ci pentru mulți care au vizitat de mai multe ori! Fiind a cincea mea vizită în Hong Kong, am decis să mă aventurez dincolo de normă și să găsesc cele mai bune cartiere atât pentru vizitatorii pentru prima dată, cât și pentru cei care doresc să iasă pe pista bătută.
Excursie de o zi la Tokyo: Mt Fuji & Hakone
Excursie de o zi la Tokyo: Mt Fuji & Hakone
Mulți vizitatori la Tokyo au inimile lor să iasă din oraș, în special pentru a vedea Muntele din apropiere. Fuji și mai departe văd mai multe culturi japoneze în orașe precum Hakone. În timp ce aceasta oferă o călătorie minunată în afara orașului, asigurați-vă că permiteți o mulțime de timp pentru a vă bucura de Tokyo în sine, deoarece acesta este unul dintre cele mai incredibile orașe din lume pentru a explora, cu o gamă nesfârșită de activități, restaurante și baruri pentru a vă menține ocupat. .
Sosire: Pangkor Laut Resort
Sosire: Pangkor Laut Resort
Există o mână de hoteluri din întreaga lume care mi-au luat cu adevărat respirația (până în punctul în care nu reușesc să găsesc cuvinte pentru a începe această postare pe blog), iar Pangkor Laut Resort din Malaezia este unul dintre ele. Situată pe o insulă privată de pe coasta de vest a Malaeziei, această stațiune este un secret ascuns pentru cei care au avut plăcerea de a rămâne aici și o locație de lună de miere de invidiat pentru cei care visează zilele următoare.
Vizitarea insulei Gaya din Malaezia
Vizitarea insulei Gaya din Malaezia
De-a lungul călătoriilor mele în Malaezia m-am oprit în diferite puncte de interes din diferite motive. Mai întâi a fost Kuala Lumpur, orașul despre care am auzit atât de multă vorbă datorită mulțumirilor sale locale și a scenei alimentare incredibile. Oh, iar cumpărăturile sunt grozave! Apoi am vizitat Cameron Highlands pentru a experimenta plantații de ceai și câmpuri de căpșuni (și am grijă de dragostea mea nemuritoare pentru ambele).
Dulciuri malaeziene de încercat
Dulciuri malaeziene de încercat
Am aterizat în Kuala Lumpur într-o misiune de a încerca dulciuri malaeziene ... cât am putut și toate, dacă este posibil. Am aflat curând că malaezienii adoră absolut deliciile lor zaharoase (ceea ce probabil îi face unii dintre cei mai drăguți oameni din lume - literalmente una dintre cele mai frumoase naționalități!) Și că aș avea o lume întreagă de dulciuri de cucerit dacă aș vrea încercați-le pe toate.
Un ghid rapid pentru Kuala Lumpur
Un ghid rapid pentru Kuala Lumpur
Dacă sunteți în căutarea unui ghid rapid pentru Kuala Lumpur, ați ajuns la locul potrivit. După o recentă scurtă (dar incredibil de dulce) călătorie în KL, m-am îndrăgostit repede de oamenii din aceste orașe și de dragostea imbatabilă pentru mâncare (numai singurii Singapore rivalizează cu Malaezia pentru acel titlu!) Orașul este o șansă minunată de a te împiedica de cumpărături ieftine. și unele dintre cele mai ieftine tarife la hoteluri de lux din lume.
Plantatii de ceai si campuri de capsuni: Cameron Highlands Malaysia
Plantatii de ceai si campuri de capsuni: Cameron Highlands Malaysia
După câteva zile aglomerate în agitația din Kuala Lumpur, am decis să mă aventurez în mediul rural în zonele muntoase din Malaezia, să experimentez viața locală în plantațiile de ceai și, bineînțeles, să probez produsele proaspete pe care Cameron Highlands Malaezia sunt așa renumit pentru! Cele câteva zile de aici s-au umplut de încântare și noroc pentru că am fost la cuspul sezonului ploios, soarele a ieșit să se joace câteva zile aici, așa că m-am putut bucura de tot ce are această zonă.
Orașe de popas: valorificarea la maxim a unei escale din Singapore
Orașe de popas: valorificarea la maxim a unei escale din Singapore
A zbura în și în afara Australiei nu este niciodată un lucru ușor, mai ales atunci când ești îndreptat spre (sau întoarcerea din) Europa - necesitând un aer de 20 de ore ++ în aer! Însă poate fi mult mai plăcut cu efortul simplu și simplu de a găsi cele mai bune orașe din Asia pentru a opri călătoria. Așa că, la întoarcere în Australia, după 6 săptămâni în Europa, am făcut un punct să mă opresc în Singapore pentru o oprire de trei zile pentru a-mi despărți zborul British Airways înapoi spre Sydney.
O vacanta Bali: editia Nusa Dua
O vacanta Bali: editia Nusa Dua
92 de acțiuni Partajează pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Google+ Împărtășește pe LinkedIn + Probabil că ai văzut acest resort înainte. Mulia Resort adesea apreciază blog-urile de modă, bloggerii de călătorii și instagramele celebrităților. Este o favoare permanentă a rețelelor de socializare, iar stațiunea are doar 2 ani.
O vacanță Bali: Ediția Ubud
O vacanță Bali: Ediția Ubud
Este devreme după-amiaza și tocmai am renunțat la un zbor de 5,5 ore, ceea ce nu are de ce să mă plictisească atunci când sunt aruncate comparativ cu călătoriile de o zi făcute de vizitatorii internaționali pentru a ajunge în Bali. Totuși m-am trezit la 4:30 am pentru a-mi face primul zbor, un zbor de la 6:00 din Tasmania, urmat de plecarea de la 9:00 spre Bali, Indonezia.
Un ghid rapid pentru Bali
Un ghid rapid pentru Bali
Bali, „țara zeilor”, a devenit rapid un punct de călător al călătorilor în ultimii ani. Acest mic (bine, de fapt destul de mare) paradis insular întâmpină zilnic mii de călători din întreaga lume, mulți dintre ei care sosesc din Australia datorită apropierii. Indonezia sau „Indo”, cum este cunoscut cu pasiune, găzduiește o comunitate mare de expat, scena de surf înfloritoare și chiar multe bikini și etichete de modă de start.
O vacanță din Bali: Ediția de lună de miere
O vacanță din Bali: Ediția de lună de miere
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuiți pe Google+ Distribuiți pe LinkedIn + Bali a devenit rapid un punct de plecare pentru luna de miere, cu climatul său tropical, pădurile pluviale pline de culoare și atracția imbatabilă, ca o evadare insuloasă pentru cuplurile iubite. Deci, unde sunt cele mai bune puncte de miere din Bali? WOW a vizitat recent Bali pentru a vedea câteva dintre punctele de miere de miere și a raporta unde este cel mai în trend acum.
Orașe de popas: valorificarea la maxim a unei escale din Hong Kong
Orașe de popas: valorificarea la maxim a unei escale din Hong Kong
Hong Kong este un oraș interesant, cu multe de oferit, că de multe ori este cazul să te întrebi ce nu ar trebui să faci, ce nu ar trebui să faci. Dar pentru mulți călători, Hong Kong este un oraș de popas, deoarece este atât de bine poziționat ca o poartă către Australasia sau către Europa și restul lumii pentru australieni.
Ciudat de minunat - Cele mai bune restaurante din Singapore pentru ceva extraordinar
Ciudat de minunat - Cele mai bune restaurante din Singapore pentru ceva extraordinar
Dacă există un lucru Singapore face mai bine decât oricare alt oraș asiatic, mâncarea sa! În timp ce în Singapore am făcut un efort conștient de a verifica (și de a extrage) cele mai bune restaurante din Singapore. Dacă aș putea spune un singur lucru despre întreaga experiență, ar fi WOW. Au fost atât de multe experiențe fantastice încât a trebuit să scriu o postare dedicată restaurantelor mele preferate din Singapore….
8 lucruri de făcut în India (și de ce oricum ar trebui să le faci pe toate)
8 lucruri de făcut în India (și de ce oricum ar trebui să le faci pe toate)
India este un loc în care simți că ar trebui să te respecți de un set de reguli care să te ajute să treci nevătămat și în siguranță. Eu, pentru unul, am mers cu o listă uriașă de doze și nu. M-am lipit de ei? Nu, nu chiar. În mare parte, am fost sensibil, dar simt că există doar câteva ocazii în care trebuie să spui „f *** it” și doar să o faci.
Un ghid rapid pentru Bangkok
Un ghid rapid pentru Bangkok
Deci, după un ghid rapid către Bangkok? Ai ajuns la locul potrivit! Orașul poate fi destul de copleșitor și nu numai pentru că populația depășește 11 milioane de euro! Punctele de vedere, sunetele și mirosurile sunt sigur că vă vor înviora simțurile. Dar sunt atât de multe de văzut și de făcut în orașul Bangkok, încât nu vrei să ratezi nicio ofertă.
15 sfaturi pentru a rămâne sănătos în timp ce călătoriți în India
15 sfaturi pentru a rămâne sănătos în timp ce călătoriți în India
190 de acțiuni Partajează pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuiți pe Google+ Partajează pe LinkedIn + India este un amestec pulsant de tradiții, cultură și spiritualitate și este o destinație care oferă diversitate remarcabilă călătorilor. Din păcate, întrucât India este o țară în curs de dezvoltare, salubrizarea slabă înseamnă că mulți călători tind să cadă victime ale infamei „burtă a Delhi” sau a altor afecțiuni ale sistemului digestiv.
Un ghid rapid în orașul Ho Chi Minh
Un ghid rapid în orașul Ho Chi Minh
Cunoscut frecvent ca Saigon, orașul Ho Chi Minh (vietnameză: Thành Phố Hồ Chí Minh) este un oraș plin de viață din Vietnam. Este, de asemenea, fosta capitală a Vietnamului, precum și cel mai mare oraș din țară. Două sau trei zile în oraș vă vor permite să vedeți multe obiective turistice, însă dacă aveți o rezervă de zi suplimentară, asigurați-vă că faceți o excursie de o zi la râul Mekong din apropiere pentru a aprecia viața vietnameză rurală.
Sfaturi pentru fotografierea Taj Mahal
Sfaturi pentru fotografierea Taj Mahal
Taj Mahal este una dintre cele mai iconice clădiri din lume. Acesta a fost construit de împăratul Mughal Shah Jahan ca mausoleu pentru soția sa după ce a murit în timpul nașterii. Există un motiv pentru care este una dintre cele șapte minuni ale lumii - este absolut rafinată. Am fost un pic dubios înainte de a vizita, deoarece am auzit recenzii mixte despre cum este vizitarea lui.