Americanii nu sunt singurii care primesc oferte de călătorie

În Crăciunul trecut, Etihad Airlines a publicat în mod greșit zboruri ieftine din Statele Unite ale Americii către India, Africa și Orientul Mijlociu care și-a făcut drum pe internet ca focul sălbatic. Tarifele erau la prețul de 178 USD dus-întors. A fost un cadou incredibil de Crăciun pentru mulți călători și am împărtășit afacerea pe rețelele de socializare, sperând că unii dintre voi puteți smulge niște zboruri ieftine. Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, acest comentariu a apărut pe Facebook:

(Notă: Am șters numele persoanei din motive de confidențialitate.)

Ceea ce credeam că este un sfat util l-a trimis pe acest anumit cititor peste margine. În timp ce părea o reacție peste bord, frustrarea ei care stă la baza faptului că Statele Unite primesc aparent toate cele mai bune oferte de călătorie, în timp ce toți ceilalți sunt înșurubați este una dintre ele. Cel puțin o duzină de e-mailuri pe zi întreabă „Nu sunt american. O să funcționeze pentru mine? Cum călătoresc ieftin? ”

Noțiunea percepută că SUA obține cele mai bune oferte frustrează o mulțime de călători internaționali. Unde sunt al lor tarife greșite? Dar, într-adevăr, puteți găsi oferte de călătorie în întreaga lume - de la zboruri ieftine, la autobuze, la trenuri. Este totul acolo, dacă știi să-l găsești. Americanii nu au monopol asupra ofertelor de călătorie.

Scriu acest blog cu o audiență globală în minte. Până la urmă, ne confruntăm cu aceleași cheltuieli când ajungem la o destinație. A ajunge acolo este un lucru, dar, odată ce suntem în Tokyo, trebuie să ne dăm seama cum să mâncăm, să dormim și să vedem, fără a cheltui mulți bani. Nu este ca și cum ar exista un preț din SUA și un preț pentru restul lumii (sau linii separate pentru backpackers și turiști). * Toți vizitatorii se confruntă cu aceleași probleme, indiferent de unde provin.

Dar nu toate metodele funcționează pentru toți oamenii în mod egal. Africa nu vede niciodată oferte de zbor, zborurile aeriene din America de Sud sunt prost costisitoare, iar în afara SUA, Canada, Marea Britanie și Australia, hacking-ul de călătorie (obținerea unor cantități mari de puncte și mile pentru călătorii gratuite) este practic inexistent și inexistent. cardurile bancare, asigurarea de călătorie, regulile de viză și costurile rucsacului variază mult în funcție de țară

Este o lume mare și există doar atâtea lucruri care se pot face.

Când auziți doar despre oferte de zbor din SUA, este ușor să vă frustrați și să vă gândiți la „ticăloșii ăștia norocoși”, dar în fiecare săptămână redactez un buletin informativ săptămânal în care sunt prezentate oferte din întreaga lume. Știu că există, chiar dacă nu sunt la fel de abundente ca ofertele din SUA:

 • Companiile aeriene din Orientul Mijlociu încep să ofere bilete de avion ieftine prin hub-urile lor către India și Africa (puteți merge în India din Italia chiar acum pentru doar 332 de euro retur!).
 • AirAsia oferă oferte incredibile în toată Asia și Australia, cu prețul de până la 100 USD pe picior.
 • Norwegian Airlines vă poate duce din Asia în Europa pentru 500 de dolari dus-întors.
 • O scenă de backpacker în expansiune în America de Sud a cunoscut ascensiunea autobuzelor de hop-on-hop sigure și ieftine precum Peru Hop.
 • LAN Airlines oferă multe oferte din America de Sud până în Statele Unite.

Există puține zone ale lumii cărora le lipsește cu adevărat nicio ofertă (îmi pare rău, Asia Centrală!) Și, deși este imposibil să lucrezi la fiecare ofertă, sfat sau sfat pentru toată lumea, există întotdeauna ceva pentru cineva.

Ce să folosești ca non-american


Dacă ești un american, ce ar trebui să faci? Unde ar trebui să te uiți? Iată cele mai bune locuri pentru a găsi opțiuni de zbor și transport ieftine când nu puteți găsi tarife greșite:

 • Air Asia - oferă tarife ieftine în Asia de Sud-Est, China, Japonia, Coreea de Sud și Australia
 • Tiger Airways - oferă tarife ieftine din Singapore și în jurul Australiei
 • Holiday Pirates - site-ul incredibil de pachete de zboruri și vacanțe care găsește tarife și oferte greșite pentru călătorii din Europa. Au și un site web german.
 • Busbud - Găsește rute ieftine de autobuz în toată lumea
 • Rome2rio - Un site web uimitor care vă arată toate opțiunile de transport de la A la B. Acest site este excelent pentru a găsi rute ieftine către destinații obscure.
 • Norwegian Air - oferte incredibile de zbor către și dinspre Statele Unite și Europa cu oferte ulterioare către Bangkok
 • Momondo - Unul dintre cele mai bune motoare de căutare pentru zboruri din lume pentru a găsi linii aeriene bugetare și zboruri ieftine

Amintiți-vă că nu trebuie să mergeți întotdeauna de la A direct la B. Puteți săriți în jur. Din Australia, luați AirAsia către Bangkok, apoi săriți un zbor ieftin cu Norwegian Air către Europa. A merge direct poate fi mai rapid, dar nu este întotdeauna cel mai ieftin mod.

Înțeleg frustrarea. Există puține tarife de „greșeală” originare din SUA, dar asta nu face imposibil să zburați sau să ajungeți undeva ieftin. Există opțiuni și, după ce lovim pământul, suntem cu toții la egalitate. Zborurile reprezintă doar o mică parte din costurile totale ale călătoriei dvs. Nu vă descurajați din cauza lipsei de oferte, ci, în schimb, faceți tot posibilul și căutați modalități de a compensa costurile la sol. Dacă priviți zborurile ca pe un obstacol insurmontabil pe care nu îl puteți trece, nu veți vedea niciodată că dincolo de ele există o mulțime de modalități de a economisi, chiar și de a vă cheltui și de a călători mai mult - indiferent de unde sunteți în lume .

*Notă: Știu că multe țări au prețuri locale și străine diferite, dar vorbesc doar de turiști aici.

Priveste filmarea: THRIVE Romanian PROSPERÃ ! Ce ar putea implica ? (Ianuarie 2020).

Loading...