Categorie: Africa

Cum să călătorești în Madagascar

Madagascar. Este mai mult decât un film DreamWorks incorect (dar distractiv). Situată în largul coastei estice a Africii, această insulă, aproape de dimensiunea Franței și a treia ca mărime din lume, are o populație de peste 20 de milioane, dar vede doar aproximativ 325.000 de turiști pe an. 1 Am petrecut două săptămâni acolo cu Intrepid Travel Travel și am fost surprins de cât de puțini turiști au existat (m-am gândit - fără date care să o susțină - că vor fi mult mai multe), precum și de cât de dificilă a fost țara. să călătorească.
Luna de miere de top pentru toate luna de miere: Paradisul găsit în insula Mnemba, Zanzibar
Luna de miere de top pentru toate luna de miere: Paradisul găsit în insula Mnemba, Zanzibar
Este genul de destinație pe care va trebui să-l înțepți zilnic pentru a ști că este viața reală pe măsură ce te trezești la sunetul oceanului, o adiere ușoară pe fața ta și ieși afară pentru a lua răsăritul la doar câțiva metri de plajă. Insula Mnemba este situată în largul coastei Zanzibarului, un punct de plimbare snorkeling pe care mulți vizitatori ai insulei condimente îl văd doar de la distanță.
14 lucruri pe care trebuie să le faci în Cape Town
14 lucruri pe care trebuie să le faci în Cape Town
Încă de la prima mea vizită în urmă cu patru ani, am fost obsedată de orașul Cape Town și de flexibilitatea sa de a lua atât de multe persoane. Parte din centrul de aventură din oraș, sunt atât de multe de văzut în Cape Town și împrejurimi, încât sunt sigur că o listă de trei ori atât de lungă ar fi suficient de ușoară pentru a crea. Cu toate acestea, frumusețea orașului Cape Cape este că puteți alege și alege cele mai bune activități care se potrivesc intereselor dvs., așa că pentru cititorii WOW, am selectat cele 14 lucruri pe care trebuie să le faceți în Cape Town pentru a profita la maxim din câteva zile. .
Sosire la Sandibe Okavango Lodge Safari din Botswana
Sosire la Sandibe Okavango Lodge Safari din Botswana
Încă de la primul meu safari în Parcul Național Kruger acum patru ani, am căutat noi experiențe cu animale sălbatice care să corespundă emoției și așteptărilor care vin cu vizionarea animalelor precum leii, leopardele și urșii polari de anul trecut în habitatul lor natural. Așa că, atunci când am început să scriu itinerariul meu de călătorie din 2018 și destinațiile pe care doream să le bifez anul acesta, am fost rapid să așez Botswana în partea de sus a listei pentru o experiență unică de safari în Delta Okavango.
Hotelul meu preferat din Cape Town: check in Ellerman House
Hotelul meu preferat din Cape Town: check in Ellerman House
Ați putea să vă amintiți acum câțiva ani, când am anunțat că este una dintre proprietățile mele preferate din întreaga lume, o opinie pe care mi-am format-o foarte repede după prima mea vizită în Ellerman House. Deși oficial un hotel, o vizită la Ellerman este mai degrabă ca să stai într-un conac al prietenilor de familie pierduți de mult timp, situat în zona rezidențială plină de viață din Golful Bantry, cu vedere la ocean.
The Ultimate Botswana Experience in Nxabega Okavango Tented Camp
The Ultimate Botswana Experience in Nxabega Okavango Tented Camp
V-ați imaginat vreodată luând un apus african din confortul punții dvs. în aer liber, învârtind ușor în briza devreme de seară cu o carte bună în mână? Am făcut și am făcut exact asta în recenta mea și prima vizită în Delta din Botswana! După ce am petrecut câteva zile la Sandibe Okavango Safari Lodge în apropiere, am luat un zbor scurt de zece minute mai spre sud spre Nxabega Tented Camp, o proprietate minusculă de doar 11 corturi luxoase amenajate în tufa din Botswana.
14 motive pentru a vizita Zanzibar (ca acum!)
14 motive pentru a vizita Zanzibar (ca acum!)
Cu ape limpezi, palmieri care se învârt în adiere și nucă de nucă de nucă de nucă, completate cu un paie și gata să bea, nu ar trebui să fie prea greu să convingi pe nimeni că Zanzibar este una dintre cele mai incredibile destinații de pe continentul Africii. Cu toate acestea, cu o creștere atât de rapidă a popularității întârzierii și a unei industrii turistice în plină expansiune (Zanzibar se bazează pe ea), acest articol explică de ce acum este cel mai bun moment pentru a vizita insula magică de condimente din Zanzibar.
Safariul în stil colonial final: Accesul la Royal Malewane
Safariul în stil colonial final: Accesul la Royal Malewane
În această vizită în Africa de Sud, eram nerăbdător să verific cât mai multe loji de safari pe care le-am putut intra în itinerariul meu de o săptămână în Kruger și o vizită la Royal Malewane a fost înțelept pe lista mea. Royal Malewane are o reputație de a fi cea mai autentică lojă de safari în stil colonial, completată cu imprimeuri vibrante, tavane din lemn, artefacte antice și tot ce ți-ai putea imagina pentru a completa stilul de safari la care am ajuns să ne așteptăm la o vizită pe continent.
Cum să petreci 48 de ore în Cape Town
Cum să petreci 48 de ore în Cape Town
Adesea poarta de intrare pe continentul Africii pentru cei care sosesc pe uscat și pe mare, Cape Town este fără îndoială unul dintre orașele mele preferate din întreaga lume. Vei fi iertat pentru că ai devenit invidios pe stilul de viață al orașului-pe mare, care pare să aibă un efect clar asupra modului de viață retras și a personalităților prietenoase ale localnicilor, care sunt mult mai dispuși să-și arate orașul de pe litoral.
Un ghid rapid în Orașul de piatră, Zanzibar
Un ghid rapid în Orașul de piatră, Zanzibar
Vei fi iertat că te gândești imediat la plaje exotice, palmieri și ai băut dintr-o nucă de nucă de cocos când te gândești la Zanzibar, deși insula este acasă în fascinantul oraș Stone Town. Fiind cel mai mare oraș din insula Zanzibar, Orașul de piatră a jucat un rol istoric în istoria comerțului cu sclavi, precum și faptul că a fost acasă pentru un mix eclectic de arhitectură cu influență maură, arabă, persană, indiană și europeană.
De ce Botswana ar trebui să fie următoarea dvs. destinație Safari
De ce Botswana ar trebui să fie următoarea dvs. destinație Safari
După o mulțime de safari în Africa de Sud de-a lungul anilor, am fost în căutarea unei noi experiențe în acest an când am rezervat un zbor spre Botswana, prima mea, dar cu siguranță nu ultima mea. Înainte de a fi atins chiar în țară, un coleg de călător mi-a descris-o drept „ultimul safari autentic de pe planetă”, care mi-a dat impresia că aceasta va fi o excursie de amintit de o viață întreagă.
Marocul esențial: ceai de mentă, hamam, Tagine și multe altele
Marocul esențial: ceai de mentă, hamam, Tagine și multe altele
Al doilea aterizezi în Maroc, ești transportat într-o cultură colorată, haotică, bogată, încărcată de contraste și imposibil de infecțioasă. Cultura marocană este un amestec de influență arabă, berberă, africană și alte mediteraneene europene - o țară care oferă totul, de la satele coaste de pe litoralul ușor, până la lanțuri muntoase amețitoare, câmpii de nisip ocru din Sahara, care se întind dincolo de orizont, și zarurile pline de piață.
Check in: Serengeti House, Tanzania
Check in: Serengeti House, Tanzania
Pe cât de clasice vin, Serengeti House este o oază de lux amplasată adânc în câmpiile din nordul Tanzaniei. Casa, numită în mod corespunzător după Parcul Național în care locuiește, este un mecanism de teletransport instant către o altă viață - completată cu mobilier neutru, interioare luxuriante și un decor exterior incredibil care necesită o mână de prieteni și familie pentru a vă însoți în vizită.
Glamping în Tanzania
Glamping în Tanzania
În ceea ce privește safaris-urile, campingul într-un cort în mijlocul leilor și al hienelor pentru câteva nopți este la fel de autentic și suprarealist pe cât poți ajunge la experiența completă a Safariului african. Pentru vizita mea în Tanzania, am avut norocul să mă întorc la uimitoarea Serengeti House, însă a fost următoarea mea experiență într-un cort de pânză care m-a determinat cu adevărat să mă conectez cu pământul și cu locuitorii săi ... mai ales când m-am trezit la sunetul unui răcnind leu!
Tot ce trebuie să știți înainte de a vizita Tanzania
Tot ce trebuie să știți înainte de a vizita Tanzania
Înainte de a vizita Tanzania, ca oriunde în Africa, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi pentru a face călătoria în siguranță și fără stres. Tanzania este o parte frumoasă a Africii, cu atât de mult pentru a oferi vizitatorilor internaționali, dar înainte de a ajunge este util să știți unde să mergeți, cerințele înainte de intrare și cum să stați în siguranță pe teren.
Un ghid rapid: Mauritius pentru primele cronometre
Un ghid rapid: Mauritius pentru primele cronometre
Mauritius este destinația finală a insulei ~ se mândrește cu plaje frumoase, cu ape turcoaz și nisipuri de zahăr, terenuri muntoase, cu cani de zahăr, și păduri tropicale cu animale sălbatice endemice. Este suficient de divers pentru a-i mulțumi pe aventurieri avizi, pasionați de sporturi nautice și închinători la soare.
Check in: Singita Sweni
Check in: Singita Sweni
În parcul național Kruger se află o lojă ca nimeni altul. Cu doar șase apartamente în total, Singita Sweni este la fel de exclusivă pe cât este de indulgentă, oferind un calibru de lux găsit doar într-o mână de minute de proprietăți din întreaga lume. Uită de orice sistem de rating de cinci stele, Singita Sweni se află într-o ligă proprie.
Sosire: Palatul Orașului Pierdut, Africa de Sud
Sosire: Palatul Orașului Pierdut, Africa de Sud
Palatul Orașului Pierdut este înalt în capătul de sus al lumii stațiunii, care este Sun City. După cum este de așteptat de la nume, stațiunea are proporții palatine, este opulentă în toate sensurile lumii și este decorată în mod corespunzător în culori, modele și picturi africane. Oriunde privești, vezi ceva nou de descoperit.
Sosire pe Victoria Falls la The Royal Livingstone
Sosire pe Victoria Falls la The Royal Livingstone
Nu există multe hoteluri din lume care ar putea rivaliza cu locația The Royal Livingstone - situată aproape deasupra Cascadelor Victoria de-a lungul râului Zambezi. Într-adevăr, în doar câteva minute veți ajunge la intrarea pietonală la căderi - flash-ul cardului dvs. și sunteți gratuit în Patrimoniul Mondial UNESCO.
Unde să mergi pe Safari în Kenya
Unde să mergi pe Safari în Kenya
Probabil cea mai mare atracție turistică din Kenya este abundența rezervelor naționale, a vieții sălbatice și, prin urmare, a unor frumoase cabine de safari. Peisajele diverse și frumoase ale țării stau acasă la o mare varietate de animale care numesc casa diferită a terenului. Am călătorit recent în Kenya pentru a verifica mai multe parcuri și rezerve naționale diferite, așa că iată câteva sfaturi cu privire la unde să mergi la safari în Kenya și unde să stai când ești acolo!
Top 11 sfaturi atunci când vizitați Marrakech
Top 11 sfaturi atunci când vizitați Marrakech
Am făcut recent o excursie de 3 zile la Marrakech, pentru a urmări acest lucru mi s-a părut potrivit să vă spun tot ce trebuie să vă așteptați înainte de a vizita. Nu mai vizitasem Marrakech înainte de această călătorie, așa că nu știam cu adevărat la ce să mă aștept și să mă uit, dar uneori este destul de frumos să ajungem fără așteptări dincolo de câteva sfaturi de bază.