Renovarea bucătăriei mele de țară: înainte și după!

Este posibil să fi observat că am fost puțin liniștită în ultima vreme pe partea de actualizare a vieții, dar asta vine cu un motiv întemeiat sub forma unei renovări continue a casei, a unei noi activități de afaceri și a ține pasul cu afacerile mele de panificație în tot timpul aventurării în jurul lume la un ritm actual de o călătorie în fiecare lună!

Luna trecută, partenerul meu și cu mine am făcut ca renovarea bucătăriei noastre să devină realitate, după ce am vorbit despre asta și am planificat aproape 12 luni. Înainte de a merge mai departe, permiteți-mi să vă spun acum, TREBUIE să vă deplasați în jos pentru a vedea imaginile înainte, pentru că băiat am parcurs un drum lung în doar câteva săptămâni !!!

Pentru ca renovarea noastră să fie în valoare, am scos un perete în bucătărie pentru a deschide camera și a crea un spațiu de locuit deschis. Scopul final a fost să creăm un spațiu de distracție mai primitor, astfel încât să ne putem bucura de bucătărie / zona de locuit atunci când ne distrăm prietenii și familia.

Pentru schema de culori am vrut să ne menținem bucătăria ușoară, luminoasă, simplă și neutră. Nu sunt unul pentru culori în cele mai bune perioade, așa că ne-am lipit de alb, creme, feronerie neagră și am creat un pic de căldură cu podele de stejar și blat.

ÎNAINTE DE FOTOGRAFII

Pentru a aprecia transformarea, cred că este în întregime necesar să vedem de unde am venit!

Peste tine! Aveți vreun plan de renovare acasă în acest sezon? Sper că acesta este doar începutul pentru transformarea casei noastre la țară - dar cu siguranță intenționați să vă bucurați că casa este din nou într-un spațiu curat și viu pentru o perioadă!

Loading...