Ce să nu lipsesc din Milano

Voi reduce direct punctul de vedere - Milano are destul de reputația pentru vizitatori slabi. Unii oameni adoră, dar nu se poate nega faptul că o mulțime de oameni se simt dezvăluiți după programarea într-o vizită la Milano în itinerariul european. Însă vestea bună este că Milan POATE fi un oraș fantastic, vibrant și unic de vizitat în Europa - Trebuie doar să știi ce nu trebuie să lipsești din Milano și să faci peste aceste locuri într-o zi sau două și să fii pe drum.

Înainte de a merge oriunde!

Rămâneți central:

În primul rând, hotelul la alegere este sigur că va afecta șederea. Dacă aveți bugetul, un sejur la The Four Seasons Milan vă va face cu siguranță să vă bucurați de oraș. Cu toate acestea, dacă ai un buget mai restrâns, una dintre cele mai bune modalități de a te bucura de oraș este să închiriezi un apartament și să locuiești ca un localnic.

Faceți o listă cu site-urile dvs. Must see and stick to it

Una dintre cele mai mari greșeli pe care călătorii le fac când vin la Milano este să presupună că acesta este un mare oraș mare, plin de atracții și atracții, nu diferit de Roma sau Paris. Nu este. Catedrala din Milano ar trebui să fie cu siguranță pe lista ta, dar, în afară de asta, depinde total de preferințele tale.

Catedrala din Milano

Nu există nici o îndoială că această minune arhitecturală va fi pe lista dvs. de lucruri de văzut și de făcut în Milano. De fapt, ar putea fi singurul lucru din lista ta. Într-adevăr, călătorii vin la Milano doar pentru a vedea Catedrala, probabil cea mai impresionantă din toată Europa. Nu este de mirare că această catedrală gotică a avut aproape 6 secole pentru a finaliza - o privire și veți vedea de ce.

Vedeți aici pentru Informații pentru vizitatori

Teatro alla Scala

Teatro alla Scala sau pur și simplu 'La Scala' este glorioasa operă din Milano care este una dintre cele mai frumoase din toată Europa. Acum știm cu toții că italienii fac ceva corect când vine vorba de operă, de ce să nu vedem un spectacol în oraș?

Vizualizați evenimente curente

Pinacoteca di Brera

Cu atâția artiști fantastici italieni de-a lungul istoriei, ar fi o prostie să nu faci efortul de a renunța la galeria de pantings publică din Milano, Pinacoteca di Brera. Luni închise.

Mai multe informații pentru vizitatori aici

Galleria Vittorio Emanuele II

Nu puteți merge la Milano și nu puteți trece prin Galleria Vittorio Emanuele II - situat chiar lângă Catedrala din Milano. Este aici unde veți găsi toate mărcile de lux, dar dacă nu doriți să cumpărați ceva, merită să aruncați o privire!

Santa Maria delle Grazie

Această biserică este inclusă pe lista patrimoniului mondial UNESCO și, cu siguranță, merită vizitată dacă ai câteva zile la Milano.

Vizualizați mai multe informații pentru vizitatori aici

Districtul Brera

Acest district este situat în zona 1 din Milano și se află în jurul străzii Brera. Este, fără îndoială, cea mai frumoasă parte a orașului, așa că asigurați-vă că veți petrece câteva ore rătăcind pe străzi și găsiți o cafenea deosebită pentru oamenii care veghează!

Dacă toate celelalte nu reușesc ... Cumpărați-vă!

Există un fel de magie în aer când vizitați Milano. Se prezintă sub formă de genți de designer - cimentate pe umăr sau în interiorul cotului cotului la fiecare femelă pe care o întâlnești. Louis Vuitton este un fave clasic, dar nu uitați de talentul italian de origine: Prada, Armani, Versace, Salvatore Ferragamo, Emilio Pucci .... lista este cu adevărat interminabilă.

Există chiar un hotel Armani ~ Maison Moschino Hotel ~ Hotel Bulgari ... dar, probabil, cea mai bună experiență dintre acestea este doar să renunți la Hotel Armani pentru aperitive și băuturi de seară devreme în Bamboo Bar Loung (vezi mai jos).

Peste tine! Ai fost la Milano? Aveți sfaturi privilegiate pe care doriți să le transmiteți cititorilor WOW? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Priveste filmarea: Italia. Mobilizare generala la Milano pentru 10 august (Ianuarie 2020).

Loading...