Vizitarea Horseshoe Bend Arizona

Această mică minune naturală câștigă multă tracțiune a întârzierii. Pentru vizitatorii Marelui Canion, sunt mult mai multe de văzut dincolo de renumitul sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, iar acesta - Horseshoe Bend Arizona - este unul dintre ele. La doar câteva minute de mers cu mașina de la Page se află această atracție neobișnuită, care nu are nicio punte de observație, nici o intrare cu bilet, ci doar un mic parc de murdărie unde puteți veni să vedeți cotul în formă de potcoavă din râul Colorado.

Purtați: Rochie de Guess ~ Sandale de Charles & Keith (similar)

Vizitarea Horseshoe Bend Arizona

Pentru a ajunge aici, este probabil să conduci spre nord de la marginea de sud a Marelui Canyon sau de sud de la marginea de nord. Este destul de popular să rămâneți în pagina din apropiere, dar dacă sunteți în căutarea unui spațiu de cazare dincolo de un motel ieftin pentru noapte, luați în considerare să stați chiar peste linia de frontieră (în Utah) la umil Pensiunea Dreamkatchers.

Prețurile camerei sunt de 130 USD / noapte sau 165 USD / noapte pentru o baie privată, cu pat king size, și includ unul dintre cele mai bune mic dejunuri pe care încă le-am întâlnit. Oh! Și au o cadă cu hidromasaj pe care o puteți folosi în timpul liber, vă întâmpină cu o băutură la sosire și sunt situate la o scurtă distanță cu mașina de la Lacul Powell - acasă la Restaurant Rainbow Room unde veți găsi mâncare mult mai bună decât orice veți primi în centrul orașului Page. Nu vă așteptați la servirea ritmului melcului - dar mâncarea este bună.

Odată ajuns acolo, este vorba despre o plimbare de 3/4 mile de la parcare până la priveliște. Nu există balustrade, nici punte de observare, nici taxe de intrare, ci doar o șansă glorioasă de a vă bucura de vederi incredibile - modul în care natura a fost dorită să fie savurată.

Priveste filmarea: Crete. Wikipedia audio article (Ianuarie 2020).

Loading...