Sosire: Jumeirah Zabeel Saray Dubai

Fiind proprietatea surorii către renumitul Burj Al Arab, Jumeirah Zabeel Saray Dubai are multe de trăit. Dar, în adevăratul stil Jumeirah, Zabeel Saray continuă să stabilească un nou standard pentru hotelierii de lux de pe glob. Odată ce Dubaiul devine din ce în ce mai popular ca destinație turistică în fiecare an, nu este de mirare că acesta este unul dintre cele mai puternice hoteluri de lux din lume și care vin, primind oaspeți internaționali pe tot parcursul anului. Dar a fost la curent cu hype-ul? Citiți mai departe pentru recenzia completă ...

Experiența Jumeirah Zabeel Saray

Jumeirah Zabeel Saray este o oază dacă a existat vreodată una. Situat în partea „cealaltă” a palmei, departe de agitația din centrul Dubaiului, este alegerea evidentă pentru vizitatorii din Dubai care doresc să se angajeze nu doar într-un mic lux, ci într-o experiență despre care vorbești săptămânile și lunile următoare.

Proprietatea găzduiește următoarele: o piscină mare în aer liber, piscine interioare, cea mai mare baie turcească din Orientul Mijlociu, o plajă privată, nu mai puțin de 10 restaurante, camere cu balcoane private și facilități sportive, inclusiv o sală de gimnastică, tenis. închiriere de instanțe și biciclete.

Camera: o cameră King Deluxe cu vedere la palmier

Deoarece toate camerele au vedere la ocean (fie peste palmă, fie pe mare), este greu să te plângi indiferent ce priveliște ai. Dar pentru cel mai bun, rezervați o cameră de lux cu vedere la palmier la etajul 4. Acest lucru vă va oferi o vedere asupra palmei (pictograma Dubaiului), precum și o vedere asupra plajei private și a zonei piscinei cu patru etaje mai jos la nivelul solului.

Camera în sine este suficient de mare pentru ca două persoane să se bucure confortabil, iar camerele de lux sunt clar adaptate cuplurilor. Există o cadă mare care se potrivește a două persoane, un pat king size, o canapea, o zonă de birou și un decor în aer liber pe balconul privat.

După ce am petrecut ceva timp în cameră, sunt convins că aceasta ar fi o escapadă de cuplu perfectă - îmbunătățită doar de locația îndepărtată de pe marginea palmei, a plajei private, a piscinei mari și a spa-ului incredibil de luxos - cel mai mare din Orientul Mijlociu.

Wifi este inclus în tariful camerei dvs. și este un semnal puternic în toate camerele și în întregul hotel.

Pro v. Contra

Pro:

Opulență, pură opulență. Acesta este unul dintre cele mai importante hoteluri de lux din Dubai și nu există niciun fel de trecere aici.

Serviciul este la egalitate, cu personalul la suprasarcină. Nu va trebui să mergi câțiva metri înainte de a te topi cu un alt membru al personalului salutându-te cu un zâmbet cald și prietenos.

Unul dintre cele mai elaborate tipuri de bufet de mic dejun, asortat de o serie de restaurante din cadrul hotelului.

Contra:

Zabeel Saray este o lume departe de tot ce are de oferit Dubai și vă va lua 15 minute într-o singură direcție pentru a ajunge pe continent. Acest lucru poate fi desigur atât un lucru bun, cât și un lucru rău, dar este ușor cu un serviciu de transfer gratuit către Mall of Emirates și Airport.

CAMERE DIN: 220 USD în sus / tarifele sunt sezoniere

World of Wanderlust a fost întâmpinat de Zabeel Saray ca oaspete al hotelului, cu toate că părerea mea este ca întotdeauna, a mea.

Priveste filmarea: Sosire CFR Cluj după victoria cu Celtic Glasgow (Ianuarie 2020).

Loading...