Sosire: Mandarin Oriental Barcelona

PREZENTARE GENERALĂ

Este vorba despre locație, locație, locație. Mandarin Oriental Barcelona este așezat în centrul tuturor, cu buticuri high-end și high street, la o scurtă plimbare de hotel. Barcelona este un oraș plin de viață și cu o cameră la Mandarin Oriental Barcelona, ​​este posibil să înmuiați spiritul catalan, având opțiunea de a vă retrage în proprietatea modernă și elegantă MO, aici, în Barcelona.

EXPERIENȚA ORIENTALĂ MANDARIN BARCELONA

La sosirea pe aeroportul din Barcelona mi-am strâns bagajele și m-am îndreptat direct spre stația de taxi. Pentru o călătorie în hotel, vă puteți aștepta să plătiți aproximativ 25 de euro pentru călătoria de 15-25 de minute.

Atunci când taxiul meu s-a oprit în fața frontierei Mandarin Oriental, am putut vedea imediat că mă aflam chiar în centrul cartierului comercial - perfect pentru o ședere promptă de două nopți. Personalul de la recepție a fost trecut cu vederea mai devreme, întrucât aceștia au avut grijă imediat de sosirea mea și aveau bagajele care mă așteptau în camera mea înainte să fiu escortat până în cameră de personalul de la recepție.

Proprietatea oferă tot ceea ce este de așteptat de la Mandarin Oriental Hotels - un spa magnific, o piscină interioară și un studio complet de fitness.

Proprietățile MO sunt renumite pentru angajamentul lor pentru experiențele oaspeților, cu bomboane de ciocolată gratuite la sosire și un ziar livrat zilnic în camera ta. În timp ce cel mai bun mic dejun tip bufet pe care l-am întâlnit a fost la proprietatea din Paris, micul dejun din Barcelona este încă destul de bun. În mod similar, serviciul echipei de personal de la proprietățile MO a fost mai bun în altă parte, dar echipa de personal din Barcelona va face cu siguranță tot posibilul pentru a vă asigura un sejur fantastic în oraș.

CAMERA

Odată intrat în camera mea, am fost încântat să văd dotările obișnuite de MO și tehnologie de înaltă calitate în cameră. Baia avea o dimensiune generoasă, cu o cadă supradimensionată, fără îndoială punctul culminant al camerei. Asigurați-vă că luați notă la vederea dvs. când rezervați o cameră, întrucât priveliștile asupra grădinii nu erau deosebit de atrăgătoare și limitau lumina solară din cameră. Ar fi o investiție sănătoasă pentru a vă alunga puțin și pentru a vă îmbunătăți, dacă este posibil, deoarece apartamentele MO sunt substanțial mai mari și mai bine amenajate.

World of Wanderlust a fost un oaspete al MO Barcelonacu toate acestea, părerea mea este ca întotdeauna, a mea.

Priveste filmarea: Sosire CFR Cluj după victoria cu Celtic Glasgow (Ianuarie 2020).

Loading...