Sosire: Corinthia Hotel Londra

Prezentare generală

Londra înseamnă adesea lucruri diferite pentru oameni diferiți. Există un cartier care să se potrivească chiar și celor mai faimoase gusturi, dar fără a fi un localnic, poate fi adesea dificil de descifrat. Dacă sunteți în căutarea unuia dintre cele mai noi hoteluri de lux din oraș, fără cheltuieli pentru crearea unui paradis somptuos care vă va face să vă luptați să părăsiți hotelul, nu trebuie să vă uitați mai departe decât Hotel Corinthia Londra.

Corintia are vedere favorabilă pe Tamisa și este situat în inima orașului. Acest lucru nu numai că oferă vederi spectaculoase la căderea nopții, ci și poziționează-te chiar în inima celor mai prețuite atracții londoneze - Casele Parlamentului, Abbey Westminster, Big Ben, The London Eye și Palatul Buckingham sunt la doar o scurtă plimbare. De asemenea, la câțiva pași se află scena plină de alimente și teatru din Londra, în Coventry Garden și West End.

Cu 294 camere de oaspeți, inclusiv 36 de apartamente și 7 penthouse-uri cu două etaje, The Corinthia Hotel London este unul dintre cele mai mari hoteluri din Londra, deși nu l-ai ști o singură dată acasă în camera ta. Camerele sunt spațioase în conformitate cu standardele londoneze și, dacă nu aș ști mai bine, aș fi crezut că am tot podeaua pentru mine - este atât de pașnică. După cum se dovedește, hotelul funcționează, de fapt, la un grad mare de ocupare și este foarte rar, în caz contrar, fiind preferat pentru întoarcerea vizitatorilor la Londra.

Londra nu are lipsă de hoteluri de lux, așa că este nevoie de ceva ieșit din comun pentru a face o proprietate să iasă în evidență și pentru a obține călători cu întoarcere devotați. După șederea mea la Corinthia London, vă pot asigura că sunt unul dintre aceștia. Acest hotel a reușit să atingă toate punctele potrivite din punct de vedere al serviciilor atente, fără a fi supărat, opulență fără exces, garnituri moderne, fără a fi în detrimentul gustului clasic și, desigur, purtând fiabilitatea mărcii Corinthia.

Experiența Corinthia

Am fost întâmpinat de un fermecător fermecător în timp ce a deschis ușa taxiului meu negru și am avut grijă de gențile mele în timp ce mă apropiam de recepție pentru check-in. Am avut norocul să asigur un upgrade pentru sejurul meu de două nopți, care a fost cu siguranță o primire călduroasă, având în vedere dimensiunea pură a camerelor Executive Suite. Însă avantajele rezervării unei camere la hotelul Corinthia London se extind mult dincolo de tipurile de camere și, de fapt, două zone ale hotelului mi-au luat respirația ca elemente de experiență ale mele aici și în alte hoteluri de lux din Europa.

Anul trecut am vizitat doar timid 40 de proprietăți de lux pentru a dezvălui unele dintre cele mai opulente hoteluri de top din lume. În urma vizitei mele la The Corinthia Hotel London, am rămas să trag concluzia că acest hotel are unul dintre cele mai bune mic dejun tip bufet din orașul de intrare din Londra și, fără îndoială, cele mai fastuoase și indulgente spa-uri de zi pe care le-ai putea întâlni.

Spa de zi ESPA este împărțit pe trei niveluri, ceea ce îl face cel mai mare spa de zi din Londra. Cu toate acestea, ați putea argumenta prompt cantitatea nu înseamnă calitate, de unde și decizia mea de a o încerca singur. Pe măsură ce intrați în telescaunul și coborâți în subteran, este imposibil să nu simțiți emoția necunoscutului să crească în interiorul vostru. Când ajungeți la recepție, personalul vă va înscrie și vă va aduce înapoi la lift, din care acum este redirecționat pentru a vă duce la experiența dvs. spa.

Când ieșiți din ascensor, este ușor să treceți cu vederea camerele de schimbare feminine din stânga dvs., dar, de fapt, un panou din peretele de piatră ascunde această zonă privată, adăugând exclusivitatea la care puteți visa doar prin vizualizare. Pe scurt, acesta este un lucru pe care trebuie să-l experimentezi pur și simplu pentru tine, și este o experiență care nu trebuie ratată dacă ai aprecieri pentru ritualurile de spa. Odată ajuns în interior, veți fi răsfățat pentru alegerea dintre diverse piscine cu scufundări, săli de aburi și o saună opulentă. Produsele ESPA sunt din belșug, asigurându-le oaspeților spa să se simtă relaxați, întineri și reumpleți pentru a lua aerul rece din Londra, odată ce vine timpul să plece.

Camera

Ar fi neglijent să trecem cu vederea timpul și considerația care au trecut în crearea unora dintre cele mai grijile camere și apartamente din Londra. Când am intrat în Suite-ul meu executiv, mi-am așezat fără minte geanta de cameră pe masa holului din stânga, haina pe umerașul din dulapul meu în dreapta, și am intrat în camera principală - o abundență de spațiu care, cumva, nu era făcut să se simtă gol, dar în schimb cald și primitor. Tavanele înalte și ramele mari de ferestre m-au făcut să mă simt fără efort acasă, precum și o cadă mare primitoare cu televizor în perete pentru a face și mai dificil să vreau să-mi părăsesc suita.

Alte puncte de vedere ale camerei includeau o mașină nespresso, mobilier generos și cărți conceptuale pentru a-l păstra pe unul distrat atunci când oamenii care se uitau de la bibanul meu la fereastră și-au pierdut noutatea.

Dacă sunteți în căutarea a ceva deosebit de special pentru șederea dvs. la Londra, Corinthia oferă mai mult decât suficiente atingeri speciale pe care nu le veți găsi în altă parte. Dacă Corinthia este în afara plajei dvs. de preț pentru șederea dvs. la Londra, v-aș recomanda să găsiți timpul din programul dvs. pentru a vizita fie un mic dejun tip bufet, fie să folosiți spa de zi ESPA. Fiecare este la fel de impresionant și vă va lăsa doar dorind mai mult.

Hotelul Corinthia Londra

10 Whitehall Pl, Londra

+44 20 7930 8181

website

Priveste filmarea: Sosire CFR Cluj după victoria cu Celtic Glasgow (Ianuarie 2020).

Loading...