10 dintre cele mai bune smoothie-uri din New York

Nu știu despre tine, dar personal îmi place un smoothie bun. Nu este nimic mai satisfăcător decât să sorbi cu un delicios concoction și să știi că tot ce a intrat în el este bine pentru tine. New York este, fără îndoială, orașul de top din lume pentru smoothie-uri și sucuri, așa că mi-am făcut misiunea să încerc cât mai multe într-o călătorie recentă la Marele Apple și aici îl ai, ghidul WOW pentru 10 din cele mai bune smoothie baruri din New York. Bucurați-vă!

@freshandconyc

1. Fresh and Co

Fresh and Co are o serie de locații în jurul orașului și într-o excursie în sus la Muzeul Guggenheim M-am întâmplat să mă poticnesc de locația lor din East East Side, ei vând o mulțime de sandwich-uri și mâncare sănătoase, precum și un smoothie destul de delicios și suc proaspăt. listă. Dacă ajungeți să le vizitați, trebuie să comandați smoothie-ul PB & Protein, este în afara acestei lumi delicioase.

@juicepress

2. Presa de suc

Juice Press este un alt bar cu suc și smoothie care s-a răspândit acum în oraș și puteți vedea de ce! Nu numai că au o selecție delicioasă de sucuri și lapte crude preambalate, dar au și o selecție excelentă de smoothie-uri proaspete din care să alegeți. Favoritul meu personal este sărutul lor cu zmeură de ciocolată, care are un gust de parcă nu ar trebui să fie sănătos, dar fiecare ingredient este!

@liquiteria

3. lichideria

Lichideriile sunt punctate în toată zona Manhattanului de jos, așa că nu ești niciodată prea departe de remediul tău de smoothie! Ei au fost bara inițială presată la rece din New York, fondată în 1996, astfel încât ei știu cu siguranță ce fac. După părerea mea, cel mai bun smoothie din meniul lor este Bulldozer, dacă simți că ai nevoie de ceva ciocolată-y sau Deep Blue Acai dacă cauți o opțiune mai fructuoasă. Bulldozerul este plin de proteine, astfel încât să faceți o postare delicioasă care să funcționeze combustibil dacă tocmai ați ieșit din sală!

@juicegeneration

4. Generarea sucurilor

Sucuri Genreation sunt un alt veteran al scenei de sucuri din New York și încă mai livrează băuturi delicioase în toți acești ani mai târziu. Nu ești niciodată prea departe de unul oriunde te-ai afla în oraș Magazinul meu preferat este cel de pe Prince St din Nolita, iar un favorit personal din meniul smoothie-ului este Energy Kick umplut cu o combinație de ingrediente care toate funcționează pentru a-ți face ziua a început drumul corect, inclusiv Acai și matcha pulbere pentru acea lovitură de dimineață atât de necesară!

@diginn

5. Dig Inn

Piața sezonieră Dig Inn nu numai că are o selecție delicioasă de mâncare pentru a completa orice pauză de prânz, dar îmbină și o selecție excelentă de smoothie-uri. Le veți găsi punctate în jurul orașului și smoothie-ul meu preferat din meniu este Shake Shake, care este atât de delicios încât vă veți pune problema dacă este de fapt bun pentru dvs. în timp ce sorbiți. Toate zguduirile lor sunt, de asemenea, sub 5 dolari, ceea ce le face o opțiune accesibilă!

@butchersdaughternyc

6. Fiica măcelarilor

Fiica Butchers are atât o cafenea relaxată, cât și un bar pentru a alege. Există, de asemenea, o coadă care merită să așteptați la sfârșit de săptămână, în mod alternativ, puteți deschide alături pentru a vă comanda comanda, toate în meniu sunt delicioase și vegane sau vegetariene. Au unul dintre cele mai originale meniuri de smoothie din oraș, iar cel mai incredibil, după părerea mea, se numește Divine Intervention, care este o luare sănătoasă la un milkshake cu înghețată vegană de ciocolată, un espresso dublu și lapte dulce de migdale! Ceresc.

@grassrootsjuicery

7. Sucuri de rădăcini de iarbă

Grass Roots Juicery se află peste râul est de Manhattan, în Williamsburg. Ele servesc la 100% suc organic presat la rece, sucuri proaspăt stoarse și smoothie-uri. Sunt un pariu sigur dacă căutați un smoothie revigorant pentru a vă începe ziua. Berry Bomb arată și are un gust uimitor și este umplut cu afine, lapte de migdale, banane, căpșuni și capper - unt de arahide! Cu siguranță căutați-le dacă sunteți pe-acolo.

Whole Green - @sonyakarate

8. întreg verde

Veți găsi Whole Green în West Village (zona mea preferată din oraș). Stochează alimente, precum și o mulțime de sucuri și smoothie-uri sănătoase, nu vei fi dezamăgit de alegere! Sunt un mic mic magazin din sat, alcătuind smoothie-uri cu o valoare foarte bună, cu 7 dolari fiind prețul unui mare - mai ieftin decât unele magazine de dimensiuni mici! Ti-as recomanda smoothie-ul de capsuni, banane si unt de arahide pentru vizitarea ta.

@organicavenue

9. Bulevardul organic

Organic Avenue poate fi găsit în tot orașul și știi că nu ești departe de una când vezi New Yorkerul rătăcind pe lângă tine cu logo-ul portocaliu distinctiv pe cupe! Stochează totul, de la mâncare până la curățarea de suc până la smoothie-uri și au o alegere delicioasă din care să aleagă. Dacă plecați dintr-o clasă sau din sală, atunci încercați cu siguranță Powerhouse Smoothie, va fi exact ceea ce aveți nevoie!

Juicy Lucy - @chelsa

10. Juicy Lucy

Ultimul, dar cel mai sigur, nu în ultimul rând, Juicy Lucy are două locații în oraș, atât în ​​East Village. Pe lângă stocarea de sucuri proaspete îmbuteliate, acestea amestecă și o gamă delicioasă de smoothie-uri pentru care poți alege. Îți pot recomanda foarte mult smoothie-ul de arahide, banane, lapte de soia și miere, dacă le plătești o vizită și sunt răsfățat la alegere!

Priveste filmarea: SOUREST GIANT CANDY IN THE WORLD CHALLENGE!! Warheads, Toxic Waste EXTREMELY DANGEROUS (Ianuarie 2020).

Loading...