10 cărți care te fac să te simți bine despre tine

În ultima vreme am împărtășit o parte din materialele mele de lectură care dețin un loc pe raftul de cărți. Acum nu știu despre tine, dar când o carte cumpăr terenuri pe un raft de cărți, înseamnă că a fost o lectură destul de bună. Este acolo sau este împrumutat unui prieten, pentru că cred că învățarea este doar jumătate din valoarea ei până când este împărtășită cu un altul.

Așadar, săptămâna aceasta aș dori să vă împărtășesc 10 cărți preferate care vă fac să vă simțiți bine cu voi. Unele dintre ele sunt pe raftul meu (în imagine), altele își lucrează magia cu prietenii din diverse părți ale globului. Îmi place foarte mult să citesc o carte gândindu-mă „asta estedoar carteapentru X ”. Împărtășirea este grijulie - sper să găsiți o nouă carte în listă!

1. Totul va fi în regulă

Această carte este un raft de cărți. De asemenea, prețul este pe o masă de cafea, ca un mic memento lăsat în jurul casei pentru cineva care trebuie să-l citească și ca o referință generală „respiră adânc, mâine este o nouă zi”. În esență, cartea este o colecție de citate, ilustrații și fotografii care vă vor aminti că totul va fi în regulă.

2. Hector și căutarea fericirii

Acum un film, această carte franceză (acum tradusă în engleză) a vândut milioane de exemplare. Povestea urmărește un psihiatru care are un fel de criză în viața de la mijloc, își împachetează geantele, își lasă iubita și pornește în lume pentru a afla ce face oamenii fericiți. Este ușor de inimă și distracție și cu siguranță te va pune într-o bună dispoziție, mai ales dacă ești un rătăcitor la inimă.

3. Treasure Yourself: Gândurile puterii pentru generația mea

Cartea de debut a Miranda Kerr a fost descrisă de femeia însăși drept „gânduri de putere pentru generația mea”. Este o citire inspirată, de natură idealistă, dar care te va face să te simți bine cu toate acestea.

Cea de-a doua carte din serie, „Empower Yourself”, poate fi de asemenea interesantă.

4. Sălbatic: De la Pierdut la Găsit pe Pacific Crest Trail

Dacă există o călătorie a unei femei care ne-a inspirat în 2014, este povestea lui Cheryl Strayed care a călcat-o singură pe traseul Pacific Crest Trail - unul dintre cele mai dificile trasee din SUA. Inspirativ, motivațional și extrem de antrenant. De asemenea, acum o imagine cinematografică majoră.

5. Proiectul fericirii: sau, de ce am petrecut un an încercând să cânt dimineața, îmi curățez dulapurile, luptă corect, citesc Aristotel și, în general, mă distrează mai mult

Titlul spune totul. Oh, și este cel mai bine vândut NY Times din New York.

6. Viața cinstită: Trăind firesc și adevărat pentru tine

Compania onestă a Jessica Alba a avut un succes uriaș. Aceasta este cartea ei cu același nume care încurajează femeile să trăiască o abordare sănătoasă și naturală a vieții din interior spre exterior.

7. Mănâncă destul: nutriție pentru frumusețe, din interior și din exterior

Dacă vă simțiți lent, obosit sau aveți nevoie de o dezintoxicare din interior, atunci aceasta este fără îndoială cartea pentru dumneavoastră. Plin de o mulțime de rețete delicioase, sfaturi nutriționale și o perspectivă sănătoasă asupra vieții!

8. Femeia pe care am vrut să fiu

Fiind una dintre cele mai inspirate și motivaționale femei din modă, povestea Diane von Furstenberg este sigură că te va face să zâmbești și să simți că poți cuceri lumea!

9. #GIRLBOSS

Povestea de inspirație a Sophiei Amoruso, femeia din spatele lui Nasty Gal, este sigură că îți va oferi acea apăsare suplimentară de care ai nevoie. Am citit recent cartea la recomandarea cititorilor mei (mulțumesc băieți !!!) și sunt de acord 100%, acesta este un lucru obligatoriu!

10. Z: Un roman de Zelda Fitzgerald

Acest roman spune povestea soției lui Scott Fitzgerald (da, autorul lui Great Gatsby) și a vieții sale ca fiind cealaltă jumătate a acestui autor prolific. Zelda este un individ puternic, inteligent, iar abordarea ei asupra vieții (așa cum este descris în acest roman) este sigur că te va face să zâmbești.

Peste tine! Există cărți care te fac să strălucească din interior !?

Priveste filmarea: The Motans feat. Irina Rimes - POEM. Official Video (Ianuarie 2020).

Loading...