10 cărți de inspirație pentru masă de călătorie

Dacă există ceva ce îmi place mai mult decât o masă de cafea, sunt cărți de cafea de călătorie ... știi, pentru cei „trebuie să meargă undeva acum”, momente de inspirație! De asemenea, ador să colecționez cărți de masă de cafea care nu numai că mă inspiră, dar îmi amintesc de un loc în care am fost înainte (și ulterior m-am îndrăgostit). Deci, cu asta în minte, îți dau Parisul mai întâi!

Paris în culori

Această carte este ca, tabloul suprem al dispoziției x un milion. Exact așa cum sună,Paris în culorieste o colecție de fotografii realizate de Nichole Robertson, care are un ochi serios pentru a surprinde acele momente speciale în timp + detalii puțin complicate, care adesea trec cu vederea în fotografiile de călătorie.

Locuri de mers, oameni de văzut

Pentru tipul elegant de set de jet, nu există într-adevăr o carte care să fie mai mult o necesitate pentru măsuța de cafea decât „Locurile de plecat, Oamenii de văzut”.

Oamenii din New York

Blogul lui Brandon Standon este adorat de milioane, așa că a fost doar o chestiune de timp înainte de a lansa o carte de cafea din colecțiile sale de fețe + povești. Dacă iubești New York-ul, acesta este cam cât de adânc poți ajunge să înțelegi cu adevărat numeroasele bătăi de inimă de pe o stradă care, într-un fel, reușește să bată același ritm.

36 de ore în…

Acesta este în titlu, deoarece New York Times merge și explorează diferite orașe în intervalul de timp. Ar trebui să ne surprindă puțin că da, a fost cel mai bun vânzător din NY Times.

Cele mai bune experiențe de călătorie din lume

Dacă vă înscrieți în liste și fotografii de însoțire pentru inspirația dvs., nu căutați mai departe colecția National Geographic a celor mai bune experiențe de călătorie din lume.

Scaunul ferestrei: citirea peisajului din aer

Îți place să vezi lumea din aer? La fel și Gregory Dicum.

Fotografiile iconice - Steve McCurry

Pentru unele dintre cele mai surprinzătoare fotografii de călătorie pe care le veți arata vreodată, nu mai priviți. Aceasta este o casă de raft pentru orice iubitor de călătorii!

O planetă - planeta singură

Un altul pentru iubitorii de listă.

Marea Călătorii - planeta singuratică

Ca mai sus: perfect pentru iubitorii de listă.

Follow Me To ...

Și, în sfârșit, o colecție de fotografii ale lui Murad Osmans în urma lui iubita lui Nataly din întreaga lume.

Peste tine! Care sunt cărțile preferate de masă de cafea din toate timpurile?

Priveste filmarea: Episodul 4 - O idee face mult! (Ianuarie 2020).

Loading...