Decor de casă de călătorie: cum să vă luați acasă călătoriile

De mai bine de un deceniu, de când am făcut prima mea călătorie în străinătate, am fost obsedat de toate călătoriile. Nu numai că ador să fiu într-o aventură, ci și faza de planificare, faza de rezervare și reminiscența post-călătorie care are loc inevitabil după o aventură măreață. Trăind dintr-o valiză de un an, am decis anul acesta să mă opresc între călătorii la fiecare câteva săptămâni sau la câteva luni și să chem un loc acasă. Dar, de asemenea, îmi doresc ca locuința mea să se simtă inspirată și să reflecte ceea ce îmi place - să călătoresc - așa că am aprovizionat departe și cel mai bun decorul de acasă pentru călătorii pe care îl pot găsi pentru a inspira rătăcirea mea continuă. Iată preferatele mele de până acum ...

În jurul lumii parfumuri din Parfumuri de sticlă

Ce modalitate mai bună de a vă aminti în aventurile preferate decât să vă umpleți casa sau apartamentul cu mirosul locului respectiv ?? Ador nuanțele de zahăr ale „Coney Island”, dar preferatul meu al colecției este „Tahaa”, un parfum de caramel vanilat care reflectă Polinezia Franceză. Fericire! Vezi mai multe la Glasshouse Fragrances.

Hărți de oraș din Mapiful

Sunt un fraier pentru o hartă vizuală estetică, dar tind să respect o regulă „minimă de culoare” în decorarea mea interioară, așa că am găsit soluția în hărțile orașului Mapiful - hărți simple, subestimate, elegante de oraș cu 60 USD cu transport gratuit la nivel mondial (plasez comanda mea în timp ce vorbim).

Imagini Word de la Emma Kate Co

Incantatoarea Emma Kate (care este și contribuitoare săptămânală la WOW!) Are o inspirație mondială fantastică în colecția de imprimeuri de casă. Fiind ea însăși aventurieră, munca ei este puternic inspirată de escapadele sale globetrotting și, la rândul meu, mă inspiră (și pe mulți alții) în scurtele ei linii.

Cărți de cafea de călătorie

Mi-am împărtășit recent „cărțile de masă de cafea pentru călătorii” preferate, dar lista este cu adevărat interminabilă. În această săptămână am găsit o altă carte grozavă de adăugat în colecție, Paris: un tur inspirator din inima orașelor.

Clipper foto de la Urban Outfitters

Dacă îți place să colecționezi momente nu lucruri, acesta este memento-ul perfect în fiecare zi despre aventurile și escapadele tale din întreaga lume, către magazin sau în curtea ta. Cu doar 10 dolari, puteți ridica una de aceste fotografii de la Urban Outfitters. De asemenea, veți avea nevoie de un Instax Mini pentru a surprinde acele momente în timp real!

Perne de hartă prin Etsy

Micile atingeri casnice sunt cele care contează! (Ușor) încălcând regula mea alb-errythang pentru interioarele de acasă, îmi place această mică pernă de aventură găsită pe Etsy.

Cani de aventură de Urban Outfitters

Ce modalitate mai bună de a-ți începe ziua decât o ceașcă de cafea dimineață și ceva inspirație pentru aventuri! Doar 14 dolari, sunt o cumpărare destul de bună! Cumpărați căni de călătorie la Urban Outfitters.

Wild & Free Wall Art de Urban Outfitters

Și în final, ce mai multă inspirație ai putea avea nevoie decât de un memento de două cuvinte. Indiferent de locul în care te afli în lume, chiar și acasă, nu uita niciodată aceste două cuvinte: RĂZBOI și GRATUIT.

Loading...