Un ghid rapid pentru Takayama

Fiind principalul punct de intrare pentru explorarea regiunii Hida, Takayama este un oraș minunat în care să vă bazați atunci când vizitați Japonia, în căutarea patrimoniului unic și a tradițiilor de durată. Cea mai bună cale de a ajunge la Takayama este cu trenul (linia JR) sau cu autobuzul / autoturismul (în jur de 5 ore de mers cu mașina de Tokyo). O mare oprire de-a lungul drumului este castelul Matsumoto, care este accesibil și cu mijloacele de transport în comun dacă călătorești prin Japonia în mod independent. Odată ajuns în orașul Takayama, iată tot ce ar trebui să vezi, să faci și, cel mai important: mănâncă!

Vezi: Atracțiile orașului

Spre deosebire de orașele japoneze mai mari (Tokyo, Kyoto, Osaka), beneficiul vizitării orașelor mici din zonele regionale este că obțineți o vedere aproape neatinsă asupra istoriei, deoarece a supraviețuit de-a lungul anilor. Obiceiurile și tradițiile locale ale localnicilor din regiunea Hida rămân foarte răspândite astăzi, făcând cea mai mare parte din atracția Takayama de a rătăci doar pe străzi așa cum sunt și de a lua atmosfera locală!

Alte site-uri de văzut includ:

Satul popular Hida -Pentru a te simți ca și cum ai fi făcut un pas înapoi în timp, îndreaptă-te către muzeul Hida Folk Village, în aer liber, unde 30 de ferme reale ilustrează arhitectura și stilurile de viață ale Japoniei muntoase.

Sanmachi -Totuși, cea mai bună atracție este doar să rătăciți pe străzile Takayama și în magazinele lor de artizanat interminabile. Sanmachi este colecția de străzi vechi prin care trăiește această tradiție.

Shinhotaka Ropeway -Pentru cei care doresc să iasă și să încerce ceva mai în aer liber, Shinhotaka Ropeway vă va conduce la munte pentru o priveliște spectaculoasă, mai ales când există o acoperire scăzută a norului și stai deasupra norilor la apusul soarelui.

Deplasează-te: cu piciorul sau cu bicicleta

Takayama este un oraș relativ mic și adesea denumit „Micul Kyoto”. Astfel, este în întregime posibil să te plimbi prin oraș și să te ocupi de toate site-urile, sau ai putea să te alături mereu localnicilor și să închiriezi o bicicletă. Centrul orașului este alcătuit din câteva străzi principale pentru a vă menține geografic pe drumul cel bun, dar cel mai bun dintre Takayama este pe aleile mici, pe străduțele comerciale și pe fundalurile pe care le găsiți prin propria rătăcire.

Mănâncă: Bucătărie tradițională Hida

Rood Noodles - Fidea subțire gătită în stoc miso cu aditivi variați, deosebit de faimoși în această regiune.

Hōba miso - Pasta de fasole japoneza la gratar pe o frunza de hōba, servita ca o baie sau cu orez. Sunet ușor oprit, dar este în întregime delicios!

Vită Hida -Pentru mâncătorii de carne, carnea de vită Hida oferită este considerată a fi carnea premium aici în regiune și este foarte populară în rândul vizitatorilor.

Dragul -De asemenea, foarte popular în regiune, cu multe fabrici de bere în jur, ofertele sunt oferite aproape în fiecare colț din Takayama!

Faceți: Cumpărați la piețe

Piața de dimineață Takayama este un lucru absolut obligatoriu pentru vizitatorii care doresc să admire vechile tradiții japoneze. Inițial, această piață a fost creată pentru ca soțiile fermierului să își vândă produsele, iar acest lucru se întâmplă și astăzi. Doar fiți conștienți de faptul că soțiile fermierului pleacă în jurul orei 11.30 dimineața, așa că va trebui să ajungeți devreme pentru a le vedea (și să le testați produsele!)

Tratați-vă: toate aromele înghețatei

Un lucru pe care nu l-aș putea duce fără să-l observ în Takayama a fost cantitatea mare de înghețată de servire moale oferită (deși este uriașă în toată Japonia!) La un magazin anume am fost aproape bătut în picioare de cantitatea de arome oferite. - totul, de la ceai verde matcha până la lapte de tofu, afine, cacao crud și floare de cireș!

World of Wanderlust a vizitat Japonia cu Trafalgar ca parte a Turul Japoniei Splendours. Toate opiniile și fotografiile sunt ale mele!

Priveste filmarea: LOL Guides:Un Ghid Rapid Pentru Zed (Ianuarie 2020).

Loading...