Cele mai bune prăjeli de duminică din Londra

Dacă nu sunteți din Marea Britanie, este posibil să nu fi auzit despre această mică tradiție pe care am numit-o aici roast Sunday. Spun acest lucru pentru că partenerul meu american nu a făcut-o, așa că m-am gândit că ar trebui să ofer o mică descriere, în caz. O friptură de duminică a fost, în mod tradițional, o ocazie de a face ca toată familia să se bucure de o bucată de carne prăjită, fie că este vorba de pui, vită, miel etc. Nu este o tradiție regimentată ca atare, dar majoritatea familiilor vor avea tendința să facă un prânz de duminică sau o cină de un fel, dacă sunt peste tot. Este o tradiție foarte drăguță să ai și mâncarea este delicioasă! Inutil să spun că restaurantele au luat în considerare acest aspect și oferă, de asemenea, o prăjire de duminică ca o încurajare în fiecare săptămână, așa că m-am gândit de ce să nu împărtășesc în primul rând această tradiție cu dvs. dacă nu știați deja despre asta, și în al doilea rând vă spun unde să găsiți cu adevărat friptura de duminică grozavă aici la Londra! Iată ghidul nostru pentru cele mai bune prăjeli de duminică din Londra. Bucurați-vă!

@SamsBrasserie

1. Sam's Brasserie

Situat în Chiswick, Sam's Brasserie este în topul listei mele pentru oricine caută o prăjire excelentă duminică în vestul Londrei. Au o alegere diferită de carne, budinci fantastice din Yorkshire și carne de soare delicioasă. Toate produsele sunt proaspete și provenite din punct de vedere organic și cât mai local, ceea ce face ca toate produsele alimentare să fie și mai bune de calitate. Dacă aveți noroc că vor avea și budinca de cafea lipicioasă în meniu, este probabil una dintre cele mai bune din Londra și am încercat și câteva teste! Prăjirile au, de asemenea, un preț rezonabil de standardele londoneze și cu siguranță ar trebui să vă îndreptați către Sam dacă sunteți în căutarea unei fripturi de duminică în vest!

Smokehouse @foodeatlove

2. Smokehouse

Smokehouse are acum câteva locații în jurul Londrei, inclusiv originalul din Islington și o nouă filială deschisă recent în Chiswick. Smokehouse furnizează carne cât mai bună de la fermele mici de administrare familială, cât mai local. Calitatea cărnii, precum și delicioasa mâncare fac din acest loc o alegere evidentă pentru o prăjire de duminică. Dacă aveți puțin spațiu pentru desert, asigurați-vă că comandați pâinea lor banană prăjită completată cu banane caramelizate și Dulce de Leche, dacă nu sunteți deja înăbușit, veți vedea că se apropie de masa dvs.!

Prăjiți @thathawkbird

3. Prăjiți

Borough Market este un rai al foodie-ului în week-end, dacă te îndrepți acolo într-o sâmbătă, poți rătăci încercând tot felul de produse delicioase și poate chiar să iei ceva de mâncare pentru a lua și acasă! În inima pieței se află Roast, un restaurant frumos cu vedere la piață. După cum îi poate da numele, ei se specializează în carne prăjită și fac o treabă al naibii de bine! Evident, asta a trebuit să fie inclus în lista mea cu cele mai bune prăjeli de duminică din Londra. Asigurați-vă că rezervați în avans, este un restaurant foarte popular și nu doriți să-l pierdeți pe acesta!

The Harwood Arms @laylapouri

4. Armele Harwood

Veți găsi Harwood Arms ascuns în Fulham, acestea fac cea mai bună prăjire din zonă și surse cel mai bun dintre produsele britanice pentru a face acest lucru. Interiorul este o atmosferă de tip pub-bistro de lux, cu podea din lemn și mese, oferă un cadru perfect pentru un prânz relaxat de duminică alimentat cu mâncare delicioasă. O mică recomandare personală pentru deșertul tău este shortbread-ul milionar, este destul de incredibil, dacă ai putea obține acest lucru ca o ținută, cu siguranță aș fi cu câteva dimensiuni de rochii mai mari! Restaurant frumos și mâncare divină, adăugați-l pe listele voastre!

Orange @lesleypittaway

5. Portocala

Situat pe Pimlico Road în Chelsea, The Orange oferă o gamă largă de opțiuni de prânz, inclusiv o prăjire crăpată duminică. Restaurantul este ușor și aerisit, cu podele și mese din lemn. La fel de bine cu mâncarea delicioasă, au și o listă de vinuri excelentă și cocktailuri delicioase, dacă asta este mai mult pe strada ta! Restaurantul de la etaj este locul în care vrei să fii și rezervați o duminică. Veți fi tratat cu mâncare delicioasă, băuturi și o atmosferă minunată. Asigurați-vă că vă rezervați locul, nu aș dori să ajungeți și să nu vă puteți bucura de acest superb restaurant! Restaurantul se pretează bine grupurilor mari, așa că rezervați o masă pentru întreaga familie sau un grup mare de prieteni și mergeți și bucurați-vă de deliciile care vă așteaptă acolo.

@hawksmoorrestaurants

6. Hawksmoor

Hawksmoor are o serie de restaurante în jurul Londrei, inclusiv Spitalfields și Covent Garden. Acești băieți sunt renumiți pentru faptul că au unele dintre cele mai bune fripturi din Londra, ceea ce a făcut o alegere evidentă atunci când decideți o listă cu cele mai bune mese pentru prăjit din Londra. Calitatea și deliciosul cărnii lor este dovedit de cât de ocupați sunt toate restaurantele lor, așa că asigurați-vă că vă rezervați locul cât mai devreme, astfel încât să nu pierdeți deliciile care vă așteaptă.

@thealbionpub

7. Albionul

Situat în Islington The Albion ar trebui să fie, cu siguranță, în topul listelor dvs. atunci când decideți o prăjire duminică, nu puteți obține mult mai mult chintesențial britanic decât clădirea și interioarele din Georgia cu care se laudă acest restaurant. De asemenea, sunt renumiți pentru calitatea produselor și a prăjirii. Ambiantul este confortabil, dar șic, au bătut în curte decorul și în timpul iernii există un foc de lemn care roagă pentru a vă întâmpina din frig. Carne de înaltă calitate, gust impecabil și servicii minunate, este locul perfect pentru a petrece o duminică după-amiază relaxantă, mai ales iarna.

@DeanStTownhouse

8. Dean Street Townhouse

Situată în inima Soho, Dean Street Townhouse este membru al clanului Soho House, cu excepția cazurilor în care cluburile membre acest restaurant este deschis publicului. Au pus o mare răspândire într-o duminică și friptura lor este divină. Sfat personal: Dacă sunteți în stare să înăbușiți câteva budinci din Yorkshire, l-aș recomanda cu adevărat, aici fac și lucruri fantastic. Friptura are, de asemenea, un preț destul de rezonabil, iar restaurantul zguduie pe parcursul zilei cu diverse tipuri de media, asigurați-vă că le verificați dacă sunteți în căutarea unui prânz abundent de duminică în zonă și, de asemenea, asigurați-vă că rezervați înainte!

@boundaylondon

9. Limită

Boundary-ul se găsește pe un acoperiș din Shoreditch, au zone de relaxare atât interioare, cât și exterioare, ceea ce face locația perfectă pentru a vă orienta într-o duminică după-amiază însorită. Nu numai că designul restaurantului este rafinat, dar mâncarea este paralelă. Vă recomand cu mare drag un prânz de duminică aici, în timp ce prețurile sunt un pic mai mult până la capătul scump al spectrului, vederea este mai mult decât compensează! Adăugați-o pe lista dvs.!

@TheDukeofWellington

10. Ducele de Wellington

Un pub tradițional britanic, cu câteva interioare interesante și o cină prăjită. Ducele de Wellington este situat în inima orașului Ladbroke Grove, pe șoseaua Portobello, ceea ce îl face să fie postul perfect sau destinația de pre-piață. Deși locația este excelentă, mâncarea este și mai bună. Calitatea cărnii de aici face ca o cină prăjită să fie și mai delicioasă și dacă sunteți în căutarea unui prânz potrivit pentru pub-ul englezesc, dar cu mâncare delicioasă de înaltă calitate, atunci ar trebui să-i verificați cu siguranță pe acești tipi.

Loading...