4 gadgeturi de călătorie care merită să fie cumpărate

În fiecare lună, Dave Dean de la Too Many Adapters ne oferă sfaturi și sfaturi grozave cu privire la tehnologia și echipamentul de călătorie. Există atât de multe opțiuni de a alege că Dave este aici pentru a ne spune ce echipament și tehnologie merită - și ce ar trebui evitate, vorbind din propria sa experiență personală. Coloana acestei luni este despre gadgeturi care merită luate pe drum.

Este surprinzător de greu să găsești echipament de călătorie care să livreze. Există încărcătorul solar minuscul care a durat cinci zile să-mi încarce jumătatea telefonului, lanterna lichidă cu un mâner care s-a stins prima dată când l-am folosit, mouse-ul de călătorie care a mestecat bateriile într-o săptămână și nenumăratele altele pe care le-am făcut. Am încercat și aruncat de-a lungul anilor.

Când spațiul din geantă este limitat, echipamentul de călătorie trebuie să muncească din greu pentru a-și justifica locul pe lista de ambalaje. Pentru început, ei trebuie să poată parcurge distanța - să se murdărească, să se ude, să se blocheze în rucsacuri, să se arunce, să se bată în jurul și să se conecteze la surse teribile de electricitate. Dacă nu pot, se vor rupe în grabă.

De asemenea, trebuie să fie mici, ușoare și cu adevărat utile. Ceva pe care îl veți folosi frecvent și care vă îmbunătățește considerabil călătoria într-un fel.

Cu criterii de genul acesta, nu este de mirare că nu există multe gadgeturi tehnologice pe care le recomand pentru călătorii. Dar, din când în când, întâlnesc ceva care limitează tendința și atinge locul dulce în ceea ce privește prețul, funcția, greutatea și fiabilitatea. Iată piesele mele actuale preferate pentru călătorul tehn:

Mazzo Powerdrive


Dacă ați întrebat aproape orice proprietar de smartphone ce doresc mai mult, este durata bateriei și spațiul de stocare.

Mazzo Powerdrive tratează ambele probleme simultan, într-un dispozitiv elegant și rezonabil ieftin. Am întâlnit-o pentru prima dată în campania Kickstarter și am avut șansa să o folosesc la începutul acestui an. Este de dimensiunea unui pachet de cărți și cântărește 7,5 oz. (în jur de 215 g). Nu este foarte ușor, dar nu este suficient de greu pentru a te lăsa să-l ții în geantă.

În interior se află un pachet de baterii de 7800 mAh, iar între 16 Gb și 128 Gb de stocare. Puteți încărca două dispozitive alimentate de la USB simultan, iar bateria este suficient de mare pentru a încărca un iPhone 6 de până la trei ori. Spațiul de stocare este conceput pentru iOS, dar am reușit să-l fac să funcționeze cu dispozitivele mele particulare Android, precum și cu un cablu suplimentar.

Veți plăti între 79 și 249 USD pe Amazon, în funcție de cantitatea de stocare.

Acesta este un dispozitiv nemaipomenit pentru cei care caută spațiu de stocare și putere suplimentară.

Fâșia de putere a călătoriei Monster


Încărcarea dispozitivelor atunci când călătoresc era o durere majoră (am multe). Am mai multe dispozitive din întreaga lume, ceea ce înseamnă un amestec de diferite mufe și adaptoare necesare ori de câte ori vreau să încărc un dispozitiv ... plus, multe prize!

Am schimbat toate cablurile de alimentare din afara SUA, apoi am cumpărat o bandă electrică de călătorie Monster pentru a le conecta. Este ușor și are doar o lungime de aproximativ șase centimetri, iar cablul se înfășoară longitudinal în jurul benzii pentru a rămâne în loc atunci când sunt în mișcare.

Am optat pentru cea cu trei prize americane și un singur port USB, dar există și o versiune care are patru prize americane. O altă variantă are trei prize și două porturi USB și se conectează direct la perete.

Indiferent de opțiunea pe care o utilizați, această bandă ușoară vă permite să încărcați mai multe dispozitive dintr-o priză, fără să aveți probleme de adaptoare!

Încărcătoare, adaptoare și cabluri


Vorbind despre adaptoare de călătorie, există mult a celor nespălate de acolo. Am văzut adaptoare specifice țării care se ridicau la prețuri de până la 20 de dolari la magazinele aeroportului și păreau genul care nu va dura o săptămână.

Cu excepția cazului în care știi cu siguranță că toate țările pe care le vei vizita în călătorie folosesc același tip de fișă, cumpără un adaptor universal. Folosesc un model super ieftin (patru dolari pe Amazon!) De patru ani - a trebuit să îl înlocuiesc o dată când a încetat să funcționeze, dar cred că 2 USD / an nu este o investiție proastă.

De asemenea, îmi plac adaptoarele cu mai multe părți - sunt mai scumpe, dar tind să aibă mai multe opțiuni. Unele modele includ și o priză USB, care este o atingere drăguță.

Merită să împachetezi și un încărcător USB. Dacă telefonul sau tableta dvs. nu au venit cu unul, un încărcător dual port dual vă va întoarce în jurul valorii de 10 USD - asigurați-vă că cel puțin un port este evaluat la 2,1 amperi, astfel încât tabletele se vor încărca corect.

Stick USB Corsair Flash Survivor


Un stick USB este util pentru călători, deoarece este cel mai simplu mod de a partaja fișiere video sau o mulțime de fotografii, precum și de a obține lucrurile cum ar fi fișierele de îmbarcare, fără a vă conecta la e-mail pe computere dodgy din hosteluri și cafenele de internet.

Corsair Flash Survivor este un stick USB rezistent la șocuri, rezistent la apă, care are capacități de până la 256 GB. Acesta este suficient spațiu pentru a face backup pentru fotografii chiar și din cele mai lungi călătorii, precum și pentru a stoca suficientă muzică și filme pentru a vă distra. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să transportați un hard disk portabil separat pentru copii de rezervă, care deseori rup și ocupă mult spațiu.

Veți plăti puțin sub 100 USD pentru versiunea de 128 GB, sau în jur de 150 USD pentru cea mai mare capacitate. Acest lucru nu este rău pentru un dispozitiv de rezervă aproape de nerefuzabil, care se potrivește în buzunar.

Lucrul esențial de reținut atunci când alegeți tehnologia de călătorie este să nu vă lăsați transportat - ușor să ajungeți cu prea mult în bagaj. Alegeți câteva accesorii care combină două sau mai multe funcții diferite într-un singur dispozitiv. Căutați în geantă lucruri care vor economisi frustrare, timp, bani și spațiu.

Dacă o faceți, veți avea o călătorie mai ușoară, mai plăcută - fără a transporta 20 de kilograme de junk electronic în rucsac.

Pentru mai multe sfaturi și sfaturi despre cele mai bune echipamente de călătorie, vizitați această pagină.
Dave rulează Too Many Adapters, un site dedicat tehnologiei pentru călători. Un geek cât își poate aminti, a lucrat în IT timp de 15 ani. Acum, bazat pe un rucsac pe termen lung, Dave scrie despre călătorii și tehnologie de oriunde, cu un internet pe jumătate decent și o vedere excelentă. Îl găsești, de asemenea, vorbind despre viața unui călător de lungă durată la What’s Dave Doing?

Priveste filmarea: TOP 5 GADGETURI pe care trebuie sa le iei in vacanta (Ianuarie 2020).

Loading...