De ce toate femeile ar trebui să călătorească singure o dată în viața lor

Au fost doar câteva zile în prima mea călătorie în străinătate cu fostul meu iubit, când am simțit deja că vor fi lungi șase săptămâni. Ne-am îndreptat spre Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu - o călătorie care, pentru mine, ca călător de multă vreme, nu mi s-a părut prea dificilă ..., ci pentru un prim cronometru pe toate aceste continente (nu mai părăsise niciodată Australia în vizită) SUA), a fost o călătorie uriașă înainte.

Aici am fost, doar câteva zile în călătorie, luptându-mă deja cu efortul suplimentar necesar pentru a călători cu o altă persoană - așteptându-i să se ridice din pat dimineața, dorind să vadă atracții alternative, dorind să ia rute alternative, unul dintre noi avea blistere, celălalt voia să continue să meargă ... ai ideea.

Ne-am despărțit la scurt timp după ce ne-am întors acasă - așa că acolo îl ai. Arătați gol. Nu eram în) relația potrivită și b) știam că sunt mai potrivit pentru călătoriile solo și mă gândeam la „zilele de glorie” pierdute de mine pe străzile pietruite doar un an mai devreme.

Așadar, am fost vândut din acel moment pe ideea de a călători din nou solo ... dar de data aceasta pentru un an întreg.

De ce toate femeile ar trebui să călătorească singur

... Este un titlu și un subtitlu greoi pentru a răspunde în mod adecvat și, în timp ce nu am TOATE motivele, am unele minunate pe care le-am luat din călătorii.

După ce m-am convins că solo a fost singura modalitate de a merge (în această etapă a vieții mele), am rezervat un zbor dus-întors spre Londra în ziua absolvirii mele de la Universitate ... și acum scriu această postare de 7 luni mai târziu, când mă pregătesc să urc încă un zbor, de data aceasta călătorind din Miami în Caraibe pentru o aventură de 10 zile. Iată tot ce este important pentru mine, care explică de ce pretind atât de tare că toate femeile ar trebui să călătorească solo cel puțin o dată în viața lor ...

Solo Travel vă face mai încrezători

Dacă îți lipsește încrederea în sine, aceasta poate avea efecte grave asupra mijloacelor de trai. Fără încredere în tine, este posibil să îți pui la îndoială deciziile, fiind astfel indecis, căutați reconfirmarea în ceilalți și nu urmați niciodată propriile decizii și calea vieții. Călătoria solo nu numai că vă va ajuta să vă câștigați încrederea în sine „înapoi în lumea reală”, ci vă va lăsa să vă simțiți mai încrezători decât ați crezut capabil vreodată. Vei merge la ritmul propriului tău tambur pentru că ai văzut lumea, ai cucerit provocări pe cont propriu și ai învățat să te bazezi doar pe tine și pe tine.

Obțineți independența

În timp ce sunteți la cucerirea lumii (ei bine, prinzând oricum trenul potrivit), veți învăța invariabil să depindeți doar de dvs. și de voi înșivă. Deși acest lucru nu înseamnă că poți schimba brusc o anvelopă dacă situația o solicită, acum vei fi mai bine echipat pentru a face față acestor situații într-o manieră solidă ... chiar dacă înseamnă că răbdarea ta este permanent pentru tact. Când te bazezi doar pe tine, nu poți face nimeni pentru a te zgâlțâi și nimic nu poate fi luat de la tine, deoarece chiar dacă ai fi dezbrăcat înapoi la un nimic gol, ai avea instincte de supraviețuire. Ești obișnuit să fii singur cu propriile gânduri zile și săptămâni la rând, ești obișnuit să te descurci cu ceea ce ai și ești obișnuit să iei decizii pentru tine.

Dărâmați ideea unei „zone de confort”

Uitați de zilele zonelor de confort și de acei oameni mici care zăbovește în jurul urechilor spunându-vă ce trebuie sau nu ar trebui să faceți. O călător femeie solo nu-i mai pasă de a-și părea cel mai bun 24/7, se poate pregăti în mai puțin de 60 de secunde dimineața și a aflat că jetlag-ul este o minte în calea procesului. Un călător feminin solo nu se bazează pe ceilalți pentru părerea lor și nici nu încearcă să fie validat ... este confortabil în propria piele.

Este un proces de vindecare

Fie că este vorba despre o despărțire, o pierdere, o schimbare a vieții în carieră sau pur și simplu ai avut suficient să joci jocul vieții, călătoriile solo te vor ajuta să te vindeci ... chiar dacă nu ți-ai dat seama că trebuie!

Experiență: cea mai brutală dintre profesori. Dar înveți, Dumnezeule, înveți.

- C. S. Lewis

.Inveti

Vor fi urme și coborâșuri și momente laterale care, la momentul respectiv, se vor simți ca un roller coaster pe care nu ți-ai dat seama că nu ești sigur că vrei să mergi…. dar aceasta face parte din procesul de învățare. 12 zile din 10, te vei distra bine (nu este o dactilografie). Cu ocazia rară în care ceva nu merge bine, vei deveni din ce în ce mai potrivit pentru a face față problemelor, deoarece vei trece cu timpul mai mult răbdător și înțelegător.

Apoi există modalitățile evidente de a te educa ... limbă, cultură, tradiție, bucătărie ... îl numești. Totul va fi diferit și interesant și nou. Vei învăța să trăiești într-o lume complet diferită de ceea ce știi.

Evoluți înțelegerea iubirii

Am crezut cândva că dragostea era doar o emoție între două persoane într-o relație - fie ea bărbat și femeie, bărbat și bărbat, femeie și femeie ... oricare ar fi cazul. Poate că mi-am întins chiar și înțelegerea dragostei pentru a include animalele pentru că bunătatea mea, îl iubesc pe câinele meu Patrick. Dar sunt mult mai multe de iubit decât atât. De la călătoria solo mondial am învățat să iubesc sentimente de binecuvântare, o zi însorită, un cer senin, un oraș, un zâmbet de la un străin, un miros de care îmi plăcea ... Am învățat să iubesc în atâtea forme dincolo de oameni sau animale. Am învățat să iubesc iubirea.

Restaurează-ți credința în bunătatea umană

Așa cum am menționat anterior, lucrurile pot și vor merge prost. Dar când o vor face, mai des, credința ta în bunătatea umană va fi restabilită. Nu pot să vă spun de câte ori mi s-a oferit ajutor de către un străin - fie că este vorba de bani la ghișeul de ieșire, un telefon pentru a face un apel, o plimbare gratuită dintr-un loc în altul ... îl numiți, oameni sunt (în mare parte), în mod inerent, bune prin natură.

Descopera-te, iubeste-te pe tine insuti

Călătoria solo ca femeie nu numai că îți va oferi încredere și independență, ci te va învăța, de asemenea, să te iubești pe tine însuți. Ca femei, tindem să adoptăm o tendință de a ne compara cu alte femei, poate chiar concurente cu ele. Acest lucru nu este în niciun fel sănătos și nici nu te va ajuta pe tine sau alte femei din viață - va înfățișa în tine până când vei fi verde cu invidie. Dar de multe ori este mai ușor spus decât făcut, pur și simplu nu încetăm să ne comparăm cu femeile pe care le vedem pe coperta revistelor - aerografate și toate. Atunci de ce călătorie solo? Nu sunt deloc sigur de ce este, dar călătoria solo are un mod de a vă ajuta să dați drumul acestor tendințe de a vă compara cu ceilalți. Învățați curând că există atât de multe persoane diferite în lume - diferite forme ale corpului, personalități diferite, culori diferite ale părului, culori ale pielii…. și așa mai departe și așa mai departe. Cu toții suntem diferiți. Îmbrățișați-vă individualismul.

Apreciază lucrurile mărunte

După ce ați tabără în pădure sau ați trăit din cereale timp de trei zile, deoarece nu puteți accesa fondurile dvs. bancare, în curând veți învăța să apreciați lucrurile mici din viață. Apă curgătoare curată, un acoperiș peste cap, mâncare - orice ar fi și afecțiune umană. Acestea sunt puținele lucruri simple de care aveți nevoie, orice altceva este doar o binecuvântare pentru care să vă mulțumiți.

Înveți ce este important în viața ta

Nu înveți doar ce este important în viață, ci ceea ce este important în viața ta. S-ar putea să urăști călătoriile solo - asta este în regulă, ai învățat că nu ești cineva care adoră să fie singur și, probabil, găsești că ești cel mai fericit când ai afecțiune umană. S-ar putea să urâți zilele de plajă letargice și să îți lipsească viața corporatistă aglomerată și, în momentul în care ajungi acasă, ai învățat să apreciezi „grind zilnic” de luni-vineri. S-ar putea să iubești sentimentul de libertate care vine cu călătoria lumii și să găsești o modalitate prin care poți face cariera ta. Oricare ar fi cazul, veți afla ce este important pentru TINE.

Cel mai important… . te eliberezi

Femeile care călătoresc solo - indiferent de motiv, pentru orice le-ar lua, pentru oricine se întâlnesc pe parcurs, pentru orice le-ar lipsi acasă, vor experimenta o schimbare care este pur și simplu de nedescris. Nu este un adjectiv sau un cuvânt găsit în dicționar ... este un sentiment de libertate. De descoperire. De sine.

Încă nu ești convins? Citiți Ghidul meu de călătorie solo pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru prima dvs. aventură solo!

Cumpărați complet Ghidul de călătorie Solo:

Loading...