The Best of Paris: Paris Walking Guide

După mai mult de o mână plină de vizite la Paris în ultimii ani, am ajuns să învăț că pentru a cunoaște Parisul trebuie să vizitați des, dar niciodată prea des, pentru a menține vie iubirea pentru Paris. De-a lungul anilor am învățat, de asemenea, că ghidurile sunt de obicei greșite, iar cele mai bune din Paris trebuie să se găsească dincolo de cafenele prea costisite, dincolo de „cele mai bune” cartiere (fiecare oferă un stil unic) și dincolo de stereotipurile franceze.

Am învățat, de asemenea, că pentru a fi cu adevărat parte a Parisului trebuie să mergi. Așa că, de-a lungul anilor, de-a lungul anilor, de-a lungul anilor și de-a lungul anilor am parcurs-o pe parcursul anilor, iar în ultima vizită am început în sfârșit să simt de parcă turneele mele neobișnuite de mers pe jos au ajuns în sfârșit să acopere tot ceea ce oferă Parisul. Așadar, dacă sunteți în căutarea de cartiere pentru a rătăci, mai jos sunt cele mai importante puncte de vedere ale mele!

Ghid de mers pe jos din Paris

Inima Parisului

Există multe de văzut în Paris prin atracții, dar în curând veți găsi că acestea sunt răspândite pe larg și un plan mai bun de acțiune este să rătăciți în timpul liber, poticnindu-vă pe marile nume în timp ce vă aventurați. Începând din cartierul 1, veți găsi o mulțime de cafenele fermecătoare Rue Rivoli, cunoscută și sub denumirea de adresa de domiciliu a Muzeul Louvre. Această stradă este, de asemenea, un Mecca pentru brandurile de cumpărături internaționale, deși există o mulțime de locuri mai frumoase pentru a face cumpărături în Paris, deci mai bine să lăsați ispitele până mai târziu.

După ce ați trecut prin trecut sau prin Luvru (în funcție de toleranța dvs. pentru cozi), asigurați-vă că vă aventurați mai departe prin Grădinile Tuileries. Aici vă puteți bucura de o gustare ușoară la una dintre standurile pop up sau puteți merge mai departe de mulțime.

În apropierea muzeului Luvru veți găsi un concept store care a devenit o destinație în sine ~ Colette. Aici puteți găsi o serie de bunătăți, de la modă până la echipamente tehnologice. Partea mea preferată a magazinului este selecția de cărți, deoarece oferă câteva comori ascunse atât în ​​franceză, cât și în engleză.

Dacă sunteți în căutarea cinei în inima Parisului, încercați tipic franțuzoaica (și extrem de delicioasă) Racines - o bistronomie clasică, dar contemporană.

Le Marais

Abia în ultimii doi ani am fost introdus în mod corespunzător în Le Marais și abia în recenta mea vizită la Paris am început cu adevărat să explorez acest arondisment mai în profunzime. Le Marais este un cartier renumit de mâncare din Paris și astfel este cel mai bine vizitat în jurul orei de prânz, astfel încât să puteți aprecia cu adevărat toate ofertele.

Plimbarea prin zonă fără un plan mapat este de obicei cea mai bună modalitate de a vedea Le Marais. Asigurați-vă că faceți o groapă la Place des Vosges să prindă puțin soarele de vară și dacă sunteți în căutarea unui tratament dulce care să vă însoțească, Carette au unele dintre cele mai bune macaroane de caramel cu sare sărate pe care le-am gustat vreodată.

Citește mai mult: Un ghid complet pentru Le Marais.

Saint-Germain-des-Prés

Pentru foarte mult timp, acesta a fost cartierul meu preferat din toată Parisul. Desigur, până când am început recent să descopăr Le Marais după ce am fost dus la cină acolo de un parizian, urmată de a rămâne în Le Marais în cea mai recentă vizită la Paris. Dar înapoi la Saint Germain!

Această zonă este renumită pentru cumpărăturile sale de tip boutique, în special dacă vă bucurați de un târg vintage. Zona are, de asemenea, multe cafenele demne de vizitat, inclusiv celebrul (și faimosul ocupat) Cafe de Flore & la fel de celebru Deux Margots.

Plimbându-vă în jurul districtului, asigurați-vă că nu pierdeți șansa de a vă plimba prin Grădinile din Luxemburg - unele dintre cele mai frumoase din întreg orașul. Găsesc această zonă cea mai plăcută în după-amiaza următoare, însoțită de o vizită ulterioară în Cartierul Latin pentru o masă de seară ieftină.

Citiți mai multe: Un ghid complet pentru Saint-Germain-des-Prés.

Cartierul Latin

Vin în Cartierul Latin din Paris dintr-un motiv principal: mâncarea. Mâncarea din Cartierul Latin provine din întreaga lume (deși se află într-adevăr în jurul bucătăriilor marocane, asiatice și din Orientul Mijlociu), este ieftină și este bună.

Nu poți greși cu un serviciu de stradă de falafel sau un kebab, dar dacă ești în căutarea unor specificații:

Mică Cantine - Burgerii veseli.

Maoz - Falafel vegetarian în pâine pita sau bol de salată.

Au P'tit grac -Deserturi și produse de patiserie.

La Maison de Verlaine - Mâncarea tipică franceză.

Coutume Instituutti -Cea mai bună cafea din cartier.

Chez Nicos - Crêpes.

Ile de la Cité & Île St-Louis

În continuare și începând să traversăm râul Sena, vă veți găsi aproape imediat în fața Catedralei Notre Dame, acasă la una dintre cele mai bune priveliști din Paris, dacă sunteți dispus să rezistați la coada pentru a intra în turnuri (situată în stânga catedrala când se confruntă cu ea).

De asemenea impresionant și dacă mă întrebați să nu-mi fie ratat este Saint Chapelle, la doar o plimbare de cinci minute de Notre Dame și cu cele mai impresionante vitralii pe care le veți găsi în Paris și poate în toată Europa!

Deși aceasta este o zonă incredibil de mică pentru a vă plimba, navigarea dvs. pe străzi și aleile șerpuite va duce la comori ascunse. De la Ile de la Cité, asigurați-vă că mergeți mai departe spre Île St-Louis pentru a fi probabil cea mai bună înghețată din Paris, la Berthillon.

Montmartre

Indiferent de ceea ce te va conduce, să crezi, sunt cu toată părerea că unele dintre cele mai bune din Paris se află încă în Montmartre. Sigur, este mai mult turistic în zilele noastre și mulți artiști nu își pot permite chiria pentru drumeție, dar amintiți-vă că există două moduri de a vedea Montmartre:

Primul este să rătăciți pe fundaluri, să vă pierdeți, să găsiți nestemate ascunse, să vă opriți la o cafea, să mușcați într-o crêpe în timp ce plimbați străzile și să descoperiți de ce acesta a fost secole de-a lungul secolului Artiștilor din Paris.

Al doilea este să urci pe scări spre Sacre Couer, să arunci o vedere spre Parisul smoggy, să te lași conectat într-un desen de desene animate al celui mai bine îmbrăcat selfie și să plătești o masă prea scumpă în zona de mese al fresco.

O las pe tine! Undeva între cele două (aplecându-se spre primul) funcționează de obicei. Sau, puteți urma acest traseu:

Ia metroul la Abbesses stație în care veți intra în inima Montmartre, faceți drumul pe deal spre Sacre Coeur, rătăciți pe alee și vă poticni pe Moulin Rouge, urmată de o plimbare interesantă spre Pigalle statie de metrou.

Citiți mai multe: Un ghid complet pentru Montmartre.

Priveste filmarea: Avenue des Champs-Élysées Paris 2018 Visual Walk Tour in HD 1080p 60fps (Ianuarie 2020).

Loading...