Lista de lectură martie

Bună ziua iubirilor mele și bineveniți înapoi la o altă nouă listă de lectură, de data aceasta pentru luna martie! Am avut în minte două subiecte în această lună: să fiu cel mai bun eu (sunt sigur că ai văzut toate videoclipurile mele recente de pe YouTube) și, în sfârșit, am încercat complet să mănânc vegan (da!)

Jumătate din lista de citire a acestei luni am luat-o în terminalul aeroportului din Perth, în timp ce așteptam 9 ore între zboruri, așa că este suficient să spun că mi-am făcut cercetările și am ales cele mai bune cărți pentru luna respectivă ... iată!

1. Adevărat, Madly, Guilty de Liane Moriarty

Nu ar trebui să recunosc în public acest lucru, dar o voi face: există șanse mari să fur această carte dintr-o colecție de bibliotecă de hotel ... era ca și cum ar fi cerșit asta, având toate aceste cărți minunate acolo, fără semne de indicați altfel. Luați în considerare acum a mea. Această carte m-a apucat de titlu și am fost absolut convinsă când am citit recomandarea lui Jojo Moyes.

Adevărat Madly Guilty urmărește o narațiune a minciunii și a dramelor de familie și sună doar ca felul de evadare din realitate de care am nevoie într-o călătorie de zbor lung.

2. Te faci de Sarah Knight

Unul dintre cele mai mari lucruri cu care m-am confruntat în ultimul timp este să mă simt doar în mijlocul tuturor schimbărilor care tind să se întâmple în anii 20! Există oameni care intră și ies din viața ta - atât prieteni, cât și profesioniști - că uneori poate fi dificil să-l iei și să fii tu, negi și toate. Această carte este despre a fi tu: binele, răul și urâtul simplu. Astfel, mi se pare un moment minunat în viața mea să citesc ceva atât de eliberator și să sărbătoresc „a te face”.

3. Ia-ți rahatul împreună de Sarah Knight

După ce am selectat „Tu faci tu” de Sarah Knight, am descoperit la scurt timp după un alt titlu de pe lista celor mai vândute. Linia finală „începe să faci ceea ce vrei să faci” a rezonat cu adevărat cu mine, așa că sunt nerăbdător să le ofer celor două cărți un proces și să mă concentrez pe acest tip de atitudine în această lună și în acest an!

4. L’art de la Simplicite: cum să trăiești mai mult cu mai puțin de Dominique Loreau

Mai mult de această magie care se schimbă în viață mă iubesc în ultima vreme: a venit timpul pentru mine să-mi declar viața, să mă vând și să revin la lucrurile simple din viață. Mi-am spus odată (cu aproximativ patru ani în urmă) că, dacă nu se potrivea în valiza mea, nu era nevoie de ceva în viața mea. Luna aceasta (și anul acesta) îmi doresc foarte mult să revin la acea noțiune de minimalism și să lucrez pe mine însumi din interior!

5. Vegan Goodness de Jessica Prescott

Am trimis recent un tweet care îmi împărtășea interesul față de veganism, deși voi fi primul care recunosc că nu este prima dată când fac o încercare! După 11 ani de când sunt vegetarian, vreau să fac luna martie luna în care mă angajez cu adevărat la un stil de viață vegan. Ce credeți voi - v-ați gândit să mergeți vegan sau ați făcut asta recent? Mi-ar plăcea să-ți aud gândurile despre cum să faci asta!

6. Pregătirea vegană fără gluten declanșată de Cara Reed

Și, bineînțeles, ce este o nouă dietă vegană, fără toate plăcutele care trebuie să fie însoțite de ea! Voi încerca câteva dintre aceste rețete în brutărie luna aceasta (mă voi întoarce câteva săptămâni înainte de mai multe aventuri) și sunt sigur că am mai multe mese „tratante”, voi putea să mă angajez la stilul de viață vegan fără ca acesta să fie prea mult un șoc pentru sistemul meu.

Peste tine! Ce citiți luna asta sau mi-ați recomanda pentru luna viitoare !?

Priveste filmarea: Summer TBR: lista de lectură pentru vară (Ianuarie 2020).

Loading...