Unde să mâncați vegetarieni și vegani pe coasta de aur

Fiind vegetarian în ultimul deceniu, de multe ori sunt întrebat dacă estegreusauo provocaresă mănânce vegetarian când călătorești. Sigur, există anumite țări pe care le vizitez, unde decizia mea este pusă la îndoială și nu sunt îngrijite în mod deschis, dar sunt la fel de multe țări și orașe pe care le vizitez, care se ocupă atât de bine de vegetarieni și vegani, încât a devenit la modă adaptarea la acest mod de a trăi prin iubitori de carne tradiționali.

Un astfel de loc în care am găsit ouăle la alegere a fost Gold Coast, Queensland (Australia). Această zonă este de departe una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Australia, așa că am fost încântat să văd că există o mulțime de restaurante pentru a alege dintre cele care se ocupă în special de vegetarieni + vegans. Chiar dacă nu vizitați una dintre unitățile enumerate mai jos (există o mână de altele pe care le-aș fi putut menționa, acestea au fost doar favele mele), aproape peste tot unde mergeți veți găsi una sau două opțiuni vegetariene în meniu.

Deci, iată! Favoritele mele găsesc unde să mănânce vegetarieni și vegani pe Coasta de Aur a Australiei.

Cardamom Pod

Primul restaurant vegetarian pe care l-am vizitat în ultima mea vizită în Gold Coast a fost Cardamom Pod, un restaurant popular din cartierul aglomerat din Broadbeach. Mâncarea oferită este servită în stil bufet, serverul arătând porțiuni generoase din orice comandați pe o farfurie, pentru a fi apoi dus la masa comunală și mâncat cu tacâmurile furnizate pe mese. A fost totul foarte casual - exact așa cum îmi plac experiențele de luat masa săptămânal. Satana de arahide a fost un aspect deosebit, la fel ca și polenta brânză!

1 / 2685-2689 Gold Coast Hwy, Broadbeach QLD 4218

Cantină și Bar cu efect de seră

Un alt mare restaurant pe care l-am vizitat devreme în vizita mea a fost Greenhouse, care a început inițial în Coolangatta și acum s-a mutat la Miami Beach. Aceasta este poate cea mai bună mâncare vegetariană pe care o veți găsi în Gold Coast și este ceva tipic: acoperirea clasicilor precum burgerii și hot dog-urile într-o manieră mai sănătoasă, vegetariană. Mi-am mâncat prânzul atât de repede încât nu m-am oprit să fac o fotografie - acum asta spune ceva!

1916 Gold Coast Hwy, Miami QLD 4220

Blendlove

Un prieten local de-al meu a insistat că trebuie să vizitez absolut Blendlove, o cafenea mică, cu începuturi de piață umile, începută de doi tineri Coasters Gold care au pasiune pentru a crea creații crude și delicioase. „Cheezecakes” pătrați sunt cei mai delicioși pe care i-am încercat vreodată! Locația este puțin ieșită din comun, dar dacă ai timp, merită în totalitate efortul!

1/253 Ferry Rd, Southport QLD 4215

Casă ușoară

Dacă te găsești în apele sirenelor căutând puțină îngăduință, există o mâncare mică care servește găluște vegetariene, iar băiatul merită caloriile în plus pentru a te răsfăța! Sunt disponibile și produse mai grele prăjite adânc, așa că asigurați-vă că veți primi foame și testați câteva plăci de partajare cu prietenii tăi.

8/90 Markeri St, Mermaid Waters QLD 4218

The Yard Cafe

Una dintre cafenelele despre care am auzit multe despre șederea mea a fost The Yard Cafe, situat și în plaja Mermaid și, de asemenea, merită efortul de a ieși puțin din drum. Am încercat smoothie-ul de arahide / banane / espresso și a fost spre deosebire de oricare altul pe care l-am avut până acum (într-una dintre acesteaMi-aș dori ca acest lucru să dureze pentru totdeaunaun fel de moduri), precum și o prăjitură cu ciocolată crudă + pecan, care era suficient de gustoasă, dar nicăieri la fel de delicioase precum cele oferite la Blendlove (mai sus).

17 Lavarack Rd, Mermaid Beach QLD 4218

Woodbox Cafe

Burleigh este un cartier plin de restaurante minunate, dar favoarea mea mică a fost minunata, umila, mică și delicioasă delicioasă Woodbox Cafe din West Burleigh. Personalul a fost cu adevărat minunat, cald și primitor, ceea ce pentru mine este la fel de important ca mâncarea excelentă. Ciocolata fierbinte este un interpret deosebit!

15/33 Tallebudgera Creek Rd, West Burleigh QLD 4219

Loading...