Prânz la Paris

Pentru clubul de carte din această lună am ales cu bucurie o altă carte setată în orașul meu preferat de pe pământ: Paris. M-am întors la Paris luna trecută în aprilie, așa că nu m-am putut abține să fac o altă selecție setată în capitala franceză, cu toate acestea, vă promit că selecția din iunie va oferi o oarecare variație (deși relația mea amoroasă cu Paris este implacabilă și va finuSfârșit).

Prânz la Paris Book Review

Mi-a plăcut această carte din mai multe motive (și promit că aceste motive se extind dincolo de cartea fiind stabilită la Paris și care implică mâncare ... deși voi recunoaște că sunt cei doi factori cheie).

La începutul anului am introdus WOW Book Clubbers în Paris Letters, o poveste cu care am rezonat imediat pentru că a) Îmi place Parisul la fel de mult ca autorul și b) Am renunțat la meseria mea pentru a călători și a vedea unde mi-a luat. Asta a fost acum trei ani și astăzi tot trotam pe glob zilnic.

Pranzul la Paris atrage multe asemănări, precum și o mână de diferențe, dar nu ar servi niciun scop real pentru a-i compara pe cei doi, pentru că, bine, iubesc ambele cărți. Personal favorizez scrisorile din Paris, poate pentru că îl găsesc pe scriitor mai romantic ca mine și poate pentru că petrece mai mult timp scriind despre toate complicațiile Parisului, nu doar centrând cartea în jurul mâncării.

Dar preferințele deoparte, mi-a plăcut foarte mult Pranzul la Paris pentru un avion ușor citit. Mi-a plăcut destul să citesc în prezent urmărirea lui Elizabeth Beard, intitulată „Picnic în Provence”.

Deși nu am încercat încă nici una dintre rețetele din carte, sunt intrigată de câteva dintre ele. Fiind vegetarian, nu pot spune că le voi încerca pe toate, deoarece multe sunt pe bază de carne, cu toate acestea, cu siguranță, voi oferi câteva deserturi!

Deci, peste tine!

Întrebări pentru discuții:

  1. Voi tăia drept la ea - v-a plăcut această carte? Sunt interesat să știu, pentru a putea ajuta la formarea viitoarelor selecții ale WOW Book Club!

  2. V-ați raportat mai bine cu autorul prânzului din Paris sau scrisori din Paris? De ce?

  3. Ai renunța la tot și te-ai muta într-un oraș nou pentru o dragoste?

  4. Cărțile stabilite la Paris îți continuă romantismul cu orașul așa cum fac pentru mine !?

Citiți mai multe: Cum să comandați masa de prânz la o cafenea din Paris

Ghid de mers pe jos din Paris

Paris de cartier: un ghid complet

Loading...