Secretele frumuseții japoneze

Dintre toate lucrurile pe care am crezut că le voi învăța în Japonia, aș fi crezut că un nou regim de înfrumusețare va fi ultimul dintre ele. De fiecare dată când călătoresc într-o nouă țară, încerc să fiu deschis la tot ce ține de o cultură nouă, astfel încât să pot câștiga idei noi la care s-ar putea să nu fiu expus acasă în Australia. Unul dintre lucrurile pe care nu le puteam ignora în Japonia a fost curățenia și conștientizarea de sine, care sunt atât de adânc înrădăcinate în cultură - care m-au determinat să cercetez mai multe produse de frumusețe japoneze când am fost în Japonia luna trecută.

În primul rând, probabil că ar trebui să notez asta aceasta nu este în niciun fel o postare sponsorizată, dar îmi place să împărtășesc ceea ce învăț în întreaga lume și, uneori, asta se extinde de la sfaturile de călătorie la celelalte interese ale mele - frumusețe, stil de viață, fotografie, ALIMENTARE (majuscule necesare !!!) Presupun că vreau să fiu clar de la bun început Interesele mele se extind dincolo de călătorii și deseori, din când în când, veți vedea (din ce în ce mai multe) postări care nu se referă direct la călătorii aici pe blogul meu, în ciuda numelui,Lumea Wanderlust. De obicei, există o legătură directă pentru a călători, cum am descoperit aceste produse în călătoria mea în Japonia, dar uneori linkul nu va fi atât de clar și s-ar putea să te descoperi că citești despre rutina mea de machiaj.

Așadar, cu asta în afara drumului - iată ce am aflat despre frumusețe și îngrijirea pielii din Japonia și de ce m-am apucat de acest brand japonez de produse de înfrumusețare în timpul șederii mele!

Praf de enzimă de orez

Am avut de fapt această pulbere de enzimă de orez de mai bine de 2,5 ani, dar înainte de timpul meu în Japonia nu am folosit-o niciodată. Pulberea de enzimă Rice a ajuns în cutia mea postată cu puțin peste câțiva ani în urmă și, în timp ce ambalajul arăta frumos, habar n-aveam despre ce este sau despre funcția lui - așa că l-am depozitat departe în colecția mea de piele și nu m-am mai gândit niciodată la asta. .

După cum se dovedește, acest produs este un produs de curățare care are o abordare mai blândă decât majoritatea curățătorilor de piele. Pur și simplu așezați o cantitate mică pe mâinile (curate) și adăugați puțină apă pentru a-l vedea spumă, gata să fie aplicată pe față.

Consider că acest produs este mult mai puțin invaziv decât majoritatea substanțelor de curățare, iar dimensiunile reduse ale sticlei cu pulbere o fac să fie ușor de călătorit - așa că mă supun acestui nou demachiant pentru anul acesta!

Ser de memorie luminoasă peste noapte

Acesta este de departe produsul meu preferat din gama Tatcha și un testament pentru gama de piele.

Un lucru pe care l-am observat în Japonia a fost că pielea este extrem de importantă, întrucât este întotdeauna menținerea mâinilor curate. Produsele hidratante sunt extrem de populare în Japonia, dar adoptă o abordare mai profundă și mai intensă - cum ar fi acest ser de memorie peste noapte despre care se spune că oprește ceasul.

Sunt sigur că nu oprește cu adevărat semnele de îmbătrânire, dar cu siguranță te conduce în direcția bună! Am aplicat asta în fiecare seară înainte de culcare (cu drăguțul mic aplicator de aur), de când eram în Japonia și nu mi-ar lipsi o noapte fără ea! Cu siguranță se simte de parcă te-ar ferma pielea ta și în fiecare dimineață mă trezesc împrospătată și pregătită pentru zi.

Ser luminos de hidratare profundă

Pentru a fi complet sincer, nu văd o mare diferență între acest produs și serul de memorie menționat mai sus, așa că nu v-aș sugera să achiziționați ambele articole și în schimb să selectați unul, deoarece linia Tatcha este o investiție destul de mare (deși investiți în tenul este unul pe care sunt dispus să îl fac!)

Îmi place și acest produs pentru utilizarea de zi, dar chiar nu cred că este necesar să se folosească atât acesta, cât și serul de memorie.

Dewy Skin Face Mist

Acesta este un produs pe care l-am folosit de ani buni și sunt sigur că ați citit probabil despre asta mai înainte pe acest blog (sunt aproape de un dependent complet cu ceața de piele de rugină de la Tatcha !!!)

Îmi împachetez întotdeauna ceata față de piele de rouă în carcasa sau geanta de mână și îmi pulverizează fața de 2-3 ori după ce îmi șterg pielea cu un prosop fierbinte, chiar înainte de a pleca dintr-un zbor lung.

Jur în mod absolut că acest produs combate jetlagul și te fac să te simți proaspăt în câteva secunde!

Această recenzie a fost nu un sponsorizare plătită cu Tatcha. Postarea include link-uri de afiliere dacă doriți să achiziționați oricare dintre produsele menționate.

Priveste filmarea: Secretele unei japoneze, care la 70 de ani, arata mai bine ca o femeie de 35 de ani (Ianuarie 2020).

Loading...