Cumpărături în Hong Kong: Unde găsiți ceva special

În ceea ce privește cumpărăturile din Hong Kong, nu te vei lupta niciodată să găsești ceva ce mintea își poate imagina. Cu atât de multe piețe, mall-uri cu mai multe etaje și vânzători de stradă, poate deveni ușor copleșitor să știi unde să mergi și unde să pleci, mai ales dacă vizitezi Hong Kong doar câteva zile. Deși am iubit cândva standurile de pe piața ieftină și centrele comerciale elaborate (cum ar fi, să spunem, când aveam cincisprezece ani în vizită la Hong Kong), la 24 de ani sunt mai înclinat să mă aventurez în căutarea unor descoperiri speciale - trinkets, concept store și piețe mai puțin kitsch (deși este încă un mic kitsch - este dificil de evitat!) Așadar, aici sunt locurile mele preferate din Hong Kong pentru a găsi ceva special de care să vă amintiți călătoria!

Strada Catului

Dacă te găsești în căutarea unui mic trinket, antichitate inedită sau doar un mic gest bun pentru a-l duce acasă la o persoană iubită, vei găsi alegeri la alegere în jurul străzii Cat din centrul. Porțelanul este foarte popular în această zonă, așa că nu uitați să faceți cumpărături înainte de a vă angaja să cumpărați!

Piețele de flori

Unul dintre locurile mele preferate din toate timpurile pentru a rătăci în Hong Kong sunt celebrele piețe de flori din Mong Kok (Kowloon). Aici puteți cumpăra un mic buchet la prețuri de vânzare cu amănuntul sau dacă sunteți pe piață pentru buchete și buchete de flori proaspete, prețurile en-gros sunt disponibile pentru comenzi mari. Chiar dacă nu faceți o achiziție, aceasta este una dintre zonele mele preferate de vizitat în Hong Kong și aș sugera cu tărie să vă ocupați timpul necesar pentru a vizita!

Strada Stelei

Una dintre zonele noi și intamplatoare ale orașului, unde puteți găsi oodle ale conceptelor care vând numeroși designeri locali și nume internaționale este în Star Street și în jurul ei. Zona este, de asemenea, acasă pentru multe cafenele ciudate și magazine de deserturi congelate, așa că este un loc minunat pentru a rătăci după-amiaza, atunci când ai nevoie de un pick-me-up zahăr!

Pottinger Street

Dacă vă regăsiți în Central, atunci asigurați-vă că rătăcesc dincolo de zgârie-nori nesfârșite și mai departe până la Pottinger Street, o stradă pietruită idilică, căptușită cu magazine care vând tot și orice, de la panglici și butoane până la modele de costume.

PMQ

Situată foarte aproape de Cat Street este una dintre cele mai populare locații de magazine de concept din Hong Kong, o clădire uriașă numită PMQ, care este plină de designeri locali care își prezintă produsele. Această zonă este excelentă dacă doriți să găsiți ceva tineresc și unic (imagine - Wikipedia).

Piețele de stradă Fa Yuen

Deși încă sunt destul de kitsch, dacă ar fi să aleg o singură piață stradală de vizitat, aș recomanda Piețele de stradă Fa Yuen din Mongkok, Kowloon. Aceste piețe sunt într-adevăr orientate către mulțimea feminină mai tânără, cu o mulțime de trinkets drăguți și staționari pentru a se trece!

Mulțumesc turismului Hong Kong pentru că ma ghidat în direcția bună pentru a găsi noi favoare în această călătorie în Hong Kong! Am zburat cu Cathay Pacific pentru a ajunge la Hong Kong, compania aeriană națională care are legături mari în întreaga Asia și cu restul lumii.

Loading...