Europa după sezon: Unde să mergi toamna

Deoarece vara face o evadare lentă în Europa, frunzele încep să-și găsească culorile, iar lunile septembrie, octombrie și noiembrie alcătuiesc toamna / toamna în Europa. În timp ce Marea Mediterană se bucură în continuare de temperaturi calde, oceanul începe să scadă rapid în temperatură, la fel ca și țările din centrul și estul Europei. Între timp, destinația populară în vest continuă să se bucure de temperaturi calde, cu o adiere bătută, făcând toamna unul dintre cele mai bune anotimpuri în care să călătorești pentru a scăpa de mulțimi și încă să se bucure de vreme.

City Breaks

Stockholm, Suedia

Capitala suedeză prosperă în orice moment al anului, dar toamna este o șansă foarte bună de a vedea orașul în mulțimi mai calme și de a vă bucura de tarife mai mici la hotel. Stockholm este de departe unul dintre orașele mele preferate din toată Europa, cu orașul său vechi, fără efort, care prinde viață cu frunze de toamnă (ilustrat mai sus) și cu localnici care se bucură de ultimul soare înainte ca vremea rece să înceapă. Asigurați-vă că vizitați Gamla Stan (Orașul Vechi) ~ Muzeul Vasa ~ Fotografskia și multe alte lucruri de top din Stockholm.

Berlin, Germania

După ce am trăit la Berlin câteva luni în toamnă, am o amintire foarte înțeleptă a orașului! În timp ce cerul începe să se înroșească și până în decembrie lumina scade în iarnă, Toamna în sine poate fi încă destul de plăcută pentru vizitatori. Frunzele de toamnă încep să se târască prin orașe din tot orașul, deși dacă căutați verdeață, cea mai bună suburbie pentru a vă plimba este Prenzlauer Berg. De asemenea, asigurați-vă că veți vedea aceste 20 de atracții de top din Berlin și consultați acest Berlin pe un ghid bugetar dacă sunteți blocat de bani. Pentru mai multe sfaturi despre Berlin, consultați ghidurile noastre din Berlin aici.

Paris, Franta

Parisul este unul dintre puținele orașe din lume de care nu mă voi obosi niciodată, indiferent de anotimp. Înainte de a pleca, trebuie să citiți aceste cărți pentru a inspira o călătorie la Paris și să citiți pentru a profita la maxim din călătoria dvs. (Parisul este un oraș mare, ar trebui să vă pregătiți!) un buget, există multe lucruri gratuite gratuite de făcut în Paris, care ar trebui să permită, de asemenea, mai mult buget pentru a încerca cele mai bune dulciuri din Paris. Dacă vă descoperiți cu zile suplimentare pentru a explora, consultați cele mai bune excursii de la Paris.

Evadarea la țară

Cotswolds, Anglia

Cotswolds este o zonă din Anglia care pare să fi fost destul de literal înghețată în timp. Cabanele superbe și dealurile rulante fac din acest loc un loc idilic pentru a petrece câteva zile în mediul rural englezesc, deși se poate face destul de confortabil ca o excursie de o zi din Londra.

Northern Lights, Finlanda și Suedia

Văzând Northern Lights este pe multe liste de găleți ale călătorilor, dar realitatea este că nu poți ști niciodată dacă le vei vedea sau nu. Cele mai mari șanse sunt în lunile de iarnă, deși există și multe observații pe tot parcursul toamnei, trebuie doar să vă asigurați că veți petrece câteva zile până la o săptămână aici pentru a vă crește șansele!

Snowdonia, Țara Galilor

Snowdonia National Park este situat în nordul Țării Galilor și oferă o perspectivă excelentă asupra pustiei accidentate din această țară mică și neasumătoare. Dacă vă place o excursie de o zi sau doriți să călătoriți câteva zile, acest pământ este vast și incredibil de îndepărtat, așa că vă veți simți de parcă aveți tot locul pentru voi (deși este destul de popular în rândul călătorilor!)

Fort William, Scoția

Scoția este plină de spații fantastice de explorat, dar trebuie să ai un punct de plecare și Fort William este un loc minunat pentru început (în special pentru fanii Harry Potter care doresc să călărească Hogwarts Express).

Festivaluri

Oktoberfest, Munchen

Nu puteți veni în Europa în toamnă și nu puteți vizita Oktoberfest la Munchen. Asta ar fi cu adevărat o blasfemie! Luați-vă acolo pentru a experimenta cultura bavareză, rochia tradițională și desigur berea! Consultați acest ghid al Oktoberfest pentru tot ce trebuie să știți, cum ar fi faptul că festivalul are loc de fapt în septembrie!

Festivalul Eurochocolate Perugia

Festivalul Eurochocolate are loc anual în Perugia, centrul Italiei. Festivalul preia literalmente orașul, petrecându-se în tot orașul pentru un total de 9 zile. Pentru iubitorii de ciocolată, nu ar putea exista un loc mai bun pentru a te regăsi!

Festivalul de brânză și vin Lviv

Țările din Europa de Est obțin adesea un ambalaj rău pentru ofertele lor de mâncare (în mod tradițional, mâncărurile grele cu carbohidrați, cum ar fi găluștele și tocanele sunt rețete discontinue), dar nu ar trebui să sari la concluzii decât dacă au fost primite (și gustate) mai întâi! Festivalul Lviv Cheese & Wine este șansa dvs. de a gusta mâncăruri și culturi ucrainene, deoarece este cel mai important festival al țărilor + vin, organizat anual în octombrie.

Priveste filmarea: TV IALOMITA - "Smochinul - copac romanesc" (Ianuarie 2020).

Loading...