5 restaurante unde mănâncă bucătarii în New York

În mintea mea am avut o întrebare când am întrebat un bucătar în New York: undetuieși să mănânci? Ca unul dintre cele mai bune orașe din lume (după părerea mea, cel mai bun) pentru a mânca, New York este plin de restaurante, piețe și chiar camioane alimentare! Deci, unde merg bucătarii să mănânce? Iată primele 5 alegeri, de la un localnic însuși!

Lure Fishbar

Deschis pe tot parcursul zilei între orele 11:30 - 22:30 (11:30 PM vineri și sâmbătă), Lure Fishbar este un hangout foarte popular pentru bucătarii din oraș. Așteptați-vă la un interior cu yacht, scenă de bar aglomerat și, așa cum sugerează și numele, fructele de mare sunt bucătăria oferită!

142 Mercer St, New York

Imagine prin Lure Fishbar

Contra

Poate cea mai neclintită dintre grămadă, Contra este o opțiune alternativă pentru ceva mai puțin scăzut. Meniul de degustare oferă 5 cursuri de tarife pentru noi americani la un preț rezonabil de 55 USD. Deschis doar pentru cină, meniul cu prețuri fixe este singura opțiune, dar unul bun pentru asta.

138 Orchard St, New York

Imagine via Contra

Parcul Eleven Madison

Pentru mese americane de lux, nu puteți trece de selecțiile meniului de degustare ale lui Daniel Humm, în oferta Eleven Madison Park. Scump și deschis doar pentru cină, aceasta este una dintre cele situate o dată în viață, rezervate pentru ocazii speciale.

Clădirea Metropolitan Life North, 11 Madison Ave, New York

Imagine prin Parcul Eleven Madison

Restaurantul NoMad

Pentru o masă excelentă în Europa, cu o răsucire modernă, nu puteți trece pe lângă restaurantul NoMad - probabil unul dintre meniurile mele preferate din întregul oraș! Sunt deschise pentru prânz și cină, dar asigurați-vă că rezervați în avans, deoarece este și unul dintre cele mai populare restaurante din oraș. Situat în districtul Flat Iron, există o mulțime de alternative în zonă dacă nu puteți rezerva o masă în ultimul moment.

1170 Broadway, New York

Imagine via New Yorker

Masa

Ca cel mai scump restaurant din America, s-ar putea să vă bucurați mai bine să priviți meniul decât să îl mâncați de fapt. Restaurantul se află în jurul sushi-ului, care este destul de comic, având în vedere că bucătăria este de obicei printre cele mai ieftine alimente oferite în întreaga lume!

Time Warner Center 10 Columbus Circle, etaj 4, New York

Imagine prin localul CBS din New York

Carbone

Un paradox de felul acesta, Carbone este un restaurant italian italian, amplasat într-un spațiu nostalgic, retro, cu glamour care ar fi putut fi inspirat doar din anii 20. Restaurantul a fost creat de Mario Carbone, Rich Torrisi și Jeff Zalaznick și este frecventat de bucătari, mâncăruri și A-listeri în căutarea unora dintre cele mai bune, bogate, mâncăruri italiene din oraș.

181 Thompson St, New York

Imagine via Vanishing New York

Loading...