Crăciun acasă în Australia

Există o postare pe care mi-am dorit să o scriu de ceva vreme, dar m-am străduit să găsesc timpul sau ocazia. În ultimii patru ani de blog pe World of Wanderlust, am zburat în și în orașe în aventuri de vârtej, fugind în mediul rural când a fost nevoie și în aeroporturi sau în avioane în fiecare zi. Realitatea vieții mele de blog este foarte asemănătoare cu cea pe care o vedeți online, dar este, de asemenea, extrem de diferită în același timp.

Crăciun acasă în Australia

Realitatea bloggingului (în special a blogging-urilor de călătorie !!!) este că ești plecat mai mult decât ești acasă. Timp de 12 luni nu mi-am văzut familia sau prietenii și pentru cineva care este foarte orientat spre familie, asta a fost un pic o realizare personală la acea vreme. În acest an am fost și am plecat cu călătoriile, spunând da către destinații noi care mă încântă și își fac treptat drumul printr-o listă de găleți interminabile de experiențe de care doresc să mă bucur în anii 20. După câțiva ani de călătorii virtuale non-stop, anul acesta a fost puțin diferit, prin faptul că am început să îmi împart timpul în egală măsură între timp în străinătate și timpul acasă cu partenerul din mica noastră casă de fermă de pe deal.

În ciuda atâtor aventuri din ultimii ani, o întâlnire pentru care nu am ratat niciodată să fiu acasă este Crăciunul. Pentru mine Crăciunul este tot timpul familiei - plănuiesc să dorm, trezirea devreme pentru a deschide cadouri, cu toate acestea, o muncă de dragoste în bucătărie și un prânz lung în aer liber, cu toate garniturile de Crăciun - bon bons, vin, glume proaste și o mulțime de reminiscing. Acesta a fost primul meu an care am găzduit Crăciunul cu familia(atât de crescut !!!),așa că am vrut să surprind ziua pe blog, întrucât se simte ca o mică etapă de fel!

Punerea rădăcinilor

La începutul acestui an am deschis un magazin de deserturi în orașul meu natal Launceston (al doilea oraș ca mărime din insula Tasmania, Australia). Decizia a fost una ușoară și, de asemenea, foarte dificilă în același timp. A fost prima dată în patru ani, când mi-am dat rădăcini și mi-am luat un angajament de orice fel, în special unul de natură atât de mare. De multe ori sunt întrebat de ce călătoresc atât de mult și dacă sunt complet sincer nu am un răspuns stabilit pentru tine, dincolo de faptul că sunt ceea ce iubesc, îmi doresc și ceea ce mă face să mă simt în viață.

Asumarea unui astfel de angajament într-un singur loc a fost părți egale captivante și înspăimântătoare. Nu știam cu adevărat dacă vreau să fac, ar trebui să fac, sau de ce m-am simțit atât de puternic că vreau să merg pentru asta oricum ... dar privind în urmă câteva luni sunt incredibil de bucuros că am făcut-o.

Oricât mi-am dat rădăcini (decorarea unei case noi / vechi în Tasmania, deschiderea unei case de desert, obținerea cățelului cu bordura cea mai taie din lume), sunt încă dornică să păstrez viețile în 2017 și cu mult peste asta. Este suficient să spun că explorările mele nu vor ocupa locul din spate și nici nu cred că voi „opri” vreodată să trăiesc un stil de viață aventuros - fie acela în străinătate, în jurul Australiei sau în curtea mea.

Aventuri în 2017

Atunci unde mă lasă asta? Nicăieri nou. Încă mă întorc în același loc în care am fost de când am pășit pentru prima dată un zbor cu cursă lungă la treisprezece ani - la fel de curios și de încântat să continui să călătoresc!

Până în prezent, pot împărtăși doar câteva dintre primele mele destinații din 2017 - inclusiv Tahiti, Thailanda, mai multe din Tasmania și o călătorie de întoarcere în Noua Zeelandă.

Destinațiile obiective pentru 2017 includ: Botswana, Namibia, Kenya, Madagascar, Cuba, Jamaica, Alaska, Groenlanda, Insulele Feroe, Nepal, India, Myanmar și multe altele din Rusia.

Obiective personale în 2017

Coborâți de pe calea bătută

Creați o grădină în aer liber care amintește de „The Secret Garden”

Fi prezent

Șterge teama de ceea ce s-ar putea întâmpla // continua să spui da

Încercați să învățați limba franceză

Scrieți mai multe, citiți mai multe ...

Peste tine! Unde te îndrepți în 2017? Există destinații pe care ai dori să le vezi acoperite pe World of Wanderlust!?!?

Loading...