WOW Book Club: One

Una dintre rezoluțiile mele din acest an este să citesc mai multe cărți. Având în vedere că ne petrecem o mare parte din viață în tranzit - călărit cu autobuzul la serviciu, într-un tren undeva nou sau într-o călătorie cu avionul de lungă durată - cred că este important să folosim acest timp și să ne menținem mereu gândul + întrebarea. . Apoi am ajuns să mă gândesc - împărtășesc o mulțime de cărți preferate aici pe blog și obțin un răspuns minunat din partea cititorilor care caută recomandări (în special pentru citirea avioanelor), deci de ce să nu începem un club de carte al nostru !?

Cum va funcționa: în fiecare lună va fi anunțată o nouă carte. Aceasta este doar o carte pe lună și doar doisprezece cărți pe an ... nu prea mult, dar nici prea puțin. La sfârșitul lunii vom discuta despre cartea acelei luni (într-o nouă postare pe blog - pentru a rămâne actualizat în căsuța de e-mail vă puteți abona la noi postări pe blog, vă puteți înscrie la newsletter sau puteți urmări pe bloglovin ').

În fiecare lună vom începe din nou cu o nouă selecție, iar până la sfârșitul acestui an vom fi citit și discutat douăsprezece cărți fantastice, care promit că vă vor inspira, fiecare într-un mod diferit!

Ianuarie - Scrisori de la Paris

Pentru prima oară (nivelurile de emoție sunt mari aici) WOW book club, am ales o carte pe care am ales-o recent într-un aeroport și de atunci am citit de trei ori. Vă las să vă faceți o copie, fie că este o achiziție rapidă online, o descărcare digitală sau rezervarea unei copii la biblioteca locală. Împreună, vom citi cartea (nu vă faceți griji, sunt gata să o citesc din nou!) Și să ne reunim la sfârșitul lunii pentru a discuta.

Dacă aveți sugestii pentru cărțile viitoare care vor fi prezentate, nu ezitați să le lăsați în comentariile de mai jos pentru a fi luate în considerare! Următoarele 3 luni au fost deja selectate și vă promit că sunteți pregătit pentru niște lecturi grozave, așa că abia aștept să încep cu clubul de carte WOW!

Anunță-mă în comentariile de mai jos dacă te înscrii, abia aștept să vorbesc mai mult!

Priveste filmarea: The War of the Ancients (Ianuarie 2020).

Loading...