Ghid pentru cafenele Melbourne: 8 locuri care vă vor plăcea

De la alee ascunse în găuri, până la unități inundate ușor, în expansiune - nu există niciun dubiu în acest sens. Cafeaua din Melbourne câștigă. Pe toate nivelurile.

Așa că am sărit la cafea și mi-am înghițit drumul prin orașul Melbourne pentru a testa o cafea, am mâncat mult avocado, am învârtit vibrația și i-am curățat lista cu cele mai bune lucruri pe care trebuie să le cunoști, să mergi la cafele și săpături în brunch.

Aceasta a fost o sarcină destul de grea ... alegerea primei opt părți, nu cafenea sări (evident).

@emmakateco

Market Lane Coffee (Regina Victoria Market)

Market Lane își ia cafeaua în serios, dar sunt și primii care recunosc ... nu sunt atât de grozavi la multi-tasking. Din acest motiv, ele se concentrează doar pe un singur lucru: cafeaua de cea mai bună calitate - și, funcționează. Pasionații de cafeină se mulțumesc aici în droguri pentru asta. Aici nu veți găsi lapte de soia, lapte degresat, nimic scăzut sau ceai. Pur și simplu comanzi cafea și primești cafea, oricum vine. Simplu. Există, de asemenea, un perete tipografic, pentru a vă fotografia frumos băuturile, de asemenea, de servire a puristilor de cafea cu un penibil pentru Instagram.

Piața Victoria, str. 109-111 Therry Street, Melbourne

Camere de licitație Cafe

Gândiți-vă la un depozit rustic ridicat, bancuri mari de lucru, puncte de putere (!), Wifi puternic și mâncare inventivă care arată mai mult ca artă decât susținere. Locul acesta este aur. Așteptați-vă freelancers-uri cu laptopuri, participanți la masa de prânz la North Melbourne și soare la soare în curte.

103-107 Errol Street, North Melbourne

Ceainic negru

Nu puteți scrie o caracteristică Melbourne pe cafea sau mâncare și nu menționează Kettle Black. Acest loc, adăpostit în interiorul unui conac alb strălucitor, terasa victoriană, este un vis al alimentației și într-o ligă proprie. Așteptați-vă flori pe mâncarea dvs. ~ asta este doar standard aici. Inimitabilul hotcake pentru micul dejun este aici, dar nu am putut trece de avocado. A venit pe ardezie, cu sare, o pană de lămâie și un zâmbet dezarmant de ospătar. Rețineți că nu am nicio fotografie pe care să o împărtășesc - pentru că am fost la jumătatea drumului de a o mânca înainte de a realiza că am uitat să o surprind. E destul de laudă, nu?

50 Albert Road, South Melbourne

Top PaddockCafeneaua surorii mai mari din Kettle Black, Top Paddock și-a câștigat o reputație destul de bună, iar eu sunt de acord. Acest loc este în vârful jocului său. Mâncarea se întâlnește cu ... artistic. Așteptați-vă la o linie - dar experiența este atât de demnă, încât nici nu veți observa. În plus, puteți să vă așteptați pe fâșia de natură de peste drum de la cafenea, așa că nu există o linie penibilă de cafenea și fețe iritate care îi îndeamnă pe cei care mănâncă / se bucură de experiența lor să plece deja.

Această cafenea este permanent ocupată ~ totuși reușește să se simtă ca o mică ascunzătoare sau o lume micro. Este o evadare frumoasă (și delicioasă).

658 Street Street, Richmond

Comercianții din Port

Când un prieten frumos mi-a recomandat acest loc și am ajuns într-o după-amiază somnoroasă la un depozit rustic inundat de lumină și melodii, m-am simțit ca și cum aș fi localnic. Sau poate un copil aflat pe o vânătoare de ouă de Paște, descoperind oul BIG. Această cifră ~ depozitul obișnuia să fie acasă la o fabrică de ouă de Paște. Comercianții din Port fac totul frumos. Chiar și pitstop-ul meu de la English Breakfast s-a simțit ca o experiență.

Vineri băuturile de sfârșit de săptămână sunt, de asemenea, un lucru aici - mesele de foosball apar, și există bere artizanală și alte băuturi băuturi gata pentru vinul tău jos + primitor în weekend. Dacă vreunul dintre personalul frumos citește acest lucru, vă ofer un număr mare de cinci.

1 Fennell Street, Port Melbourne

Un mic pasăre mi-a spus

Du-te în acest loc doar pentru modele de cupă de luat, nici măcar nu glumesc. Cu toate acestea, nu vă luați cafeaua departe - rămâneți și înmuiați vibrația.

Acest mic unghere este un refugiu minunat în mijlocul nodului CBD Melbourne, pe o stradă unde nu te-ai aștepta să găsești o cafenea. Este luminos, drăguț și doar te face să simți bucurie. Este un loc de atracție pentru studenții RMIT, dar sunt cei creativi, minunați, deci chiar au adăugat inspirație. Ferestrele mari de sticlă sunt o posesie frumoasă pentru vizionarea oamenilor. Afișarea tortului este dincolo.

29 Little La Trobe Street, Melbourne

Ciocan și Tong

De o sută de ori da. Am ajuns aici la ora neplăcută care era prea târziu pentru meniul brunch, dar nu ne-a părut deloc de prânz. Am decis să mergem doar pentru dulciuri, în numele mâncării desertului mai întâi și toate astea. Aici există plante care se scurg din tavan, lumini industriale deasupra mașinii de cafea și o configurație la nivel împărțit, astfel încât să puteți alege spațiul principal pentru chat sau camerele din spate pentru liniște.

Situat chiar lângă strada principală a celebrei benzi a străzii Brunswick, este locul perfect pentru alimentarea dintre cumpărături. Chelnerul ne-a dat jos farfuria și ne-a lăsat cu un pic de „nu ai idee cât de mult ai de gând să te bucuri de asta” știind rânjetul. El a avut dreptate. Aromele - doar incredibile.

Partea din spate a 412 Brunswick St, Fitzroy

Mister Tulk

Dacă aș avea vreodată ocazia să mă întâlnesc cu Mister Tulk, aș spune că va fi un gentleman. Dar cu pantaloni la modă, șosete nepotrivite (intenționat) și o afinitate cu o cafea bună. Atașat la Biblioteca de Stat, acest spațiu de cafenea era vestiar, iar tema bibliotecii a fost realizată în mod corespunzător într-un mod inteligent și revigorant. Cărțile acoperite cu țesături sunt stivuite înalte și întreg spațiul se simte primitor și confortabil.

Când am intrat în această cafenea la ultima vizită, „astăzi este ziua ta” aștepta să mă întâmpine pe trepte. Experiența mea a fost făcută, înainte de a comanda chiar. Ouăle curgătoare cu soldați vegemite sunt întotdeauna ideea mea. O călătorie aici este un contract negociabil pe care l-am făcut cu mine în urmă cu ani în urmă, de fiecare dată când sunt în Melbourne. Ar trebui să iei în considerare și asta.

Biblioteca de Stat din Victoria, 328 Swanston Street, Melbourne

Cunoașteți un loc bun de cafea Melbourne care nu este listat aici? Distribuie!

Priveste filmarea: The Great Gildersleeve: Leroy's Paper Route Marjorie's Girlfriend Visits Hiccups (Ianuarie 2020).

Loading...