Un tur de mers pe jos în Paris

Te-ai văzut vreodată într-un dulce tur de mers pe jos în Paris? Știu că am - și ești pe cale să afli de ce ar trebui și tu. Acest tur de mers vă va ghida pe străzile Parisului, descoperind toate cele mai bune produse de patiserie ale orașului pline de delicioase delicioase și etaje dulci. Scopul turului este de a vă oferi cunoștințe privilegiate în cea mai bună scenă dulce din Paris, cu opriri maxime pentru desert și mers minim ... pentru că răbdarea nu există atunci când vine vorba de produse de patiserie franceze!

Pierre Marcolini

Să începem turul nostru în fermecătoarea zonă din St Germain, nu doar pentru că este dens populat cu cele mai bune produse de patiserie din Paris, ci și pentru că străzile sale sunt la fel de frumoase ca o carte poștală. Punctul de plecare al turneului nostru va fi chocolatierul stabilit Pierre Marcolini. Mirosul aprig de ciocolată bogată vă întâmpină prin intrare, stați un timp și cumpărați câteva bomboane divine de ciocolată sau macarons pentru a vă face pofta de mâncare.

89 Rue de Seine, 75006 Paris, Franța

Gérard Mulot

Chiar vizavi, la câțiva pași se află Gérard Mulot, un magazin de patiserie parintesc din Paris. Decideți printre produsele de patiserie tradiționale franceze precum Tarte au Citron, Millefeuille sau Paris-Brest.

76 Rue de Seine, 75006 Paris, Franța

La Tarte Tropézienne

Haideți să facem un mic ocol de pe Rue de Seine pentru o clipă pentru a descoperi presupusa patiserie preferată a Brigittei Bardot, originară din St Tropez. Prăjitura pufoasă brioșă este umplută cu cremă catifelată pentru a crea Tarte Tropézienne originală. Prinde unul cu dimensiuni complete sau unul mini în funcție de capacitatea dvs., mai sunt multe opriri de patiserie. (Foto de Virginie)

3 Rue de Montfaucon, 75006 Paris

Grom

Navigați în drumul de întoarcere spre pitoresc Rue de Seine și veți ajunge la cea mai autentică gelaterie italiană din stânga dvs.: Grom. Comandați printre aromele clasice, cum ar fi fisticul creț, lămâia zingy sau alunul de nucă.

81 Rue de Seine, 75006 Paris, Franța

Meert

Continuând pe același drum, luați-o pe dreapta și veți ajunge la pitorescul magazin dulce Meert specializat în waffle clasice franceze, originar din Lille. De asemenea, vând prăjituri dulci, mămăligă pufoasă și caramele, dar într-adevăr lucrul de luat este waffle de vanilie semnată.

3 Rue Jacques Callot, 75006 Paris, Franța

Ladurée

Ne-am parcurs acum pe lungimea Rue de Seine ajungând aproape de râu. Acum vom merge la drum înapoi pe paralela Rue Bonaparte. Prima oprire de-a lungul acestui drum este mult celebrată Ladurée. Faceți clic pentru câteva macarons delicioase sau pentru o patiserie completă, dacă aveți loc.

21 Rue Bonaparte, 75006 Paris, Franța

Pierre Hermé

Sus pentru un test de distracție gust gustos? Salvați macaroanele Ladurée achiziționate recent până când ajungeți la Pierre Hermé pe același drum. Bătălia dintre care domnește supremul macaron a fost una de lungă durată și acum ți se cuvine să te hotărăști. Dacă aveți loc, alegeți una dintre creațiile inventive ale lui Pierre Hermé, precum Ispahan, Montebello sau Tarte Céleste.

72 Rue Bonaparte, 75006 Paris, Franța

Patrick Roger

La câțiva metri distanță se află una dintre cele mai frumoase piețe din Paris: Place St Sulpice. Cunoștința de ciocolată Magazinul lui Patrick Roger se află, de asemenea, pe această piață. Sculpturi ciocolată complexe sunt afișate pe fereastră și ademenesc chocoholici în interior. Prindeți câteva praline, ganache-uri întunecate și caramele pentru drum.

2-4 Place Saint-Sulpice, 75006 Paris, Franța

Alain Ducasse

De la un magazin de ciocolată la altul. Faceți scurta plimbare înapoi în felul în care ați venit la Le Chocolat Alain Ducasse pentru a gusta unele dintre cele mai bune ciocolată din Paris. Acest bucătar cu vedetă Michelin și-a extins acum talentele la ciocolată, iar omul nu poate face rău. Alegeți printre bare bogate umplute cu caramel sărat, fistic sau fructe pasionale și nucă de cocos.

26 Rue Saint-Benoît, 75006 Paris, Franța

Cafea Pouchkine

St Germain a fost recent dăruit cu prezența unui Café Pouchkine nou deschis în cartier. Acest celebră patiserie franco-rusă adaugă și mai multă concurență scenei de patiserie din zonă, cu creațiile sale sublime. Camera de ceai a Café Pouchkine este locul perfect pentru a încheia turneul nostru de patiserie și pentru a vă peruza pungile de hârtie pline de dulciuri, dacă nu au fost toate consumate pe parcurs.

155 Boulevard Saint-Germain, 75006 Paris

Loading...