Cele mai bune 10 deserturi din lume (și cum să le prepari!)

Permiteți-mi să încep spunând că mă voi considera oarecum un cunoscător al desertului. Definiția Google precizează cu precizie că, prin urmare, mă afirm că sunt „un judecător expert în probleme de gust”. Vândut. Voi lua (și îmi dau) titlul acela în orice zi.

Întrucât cineva care nu numai că mănâncă desert mai întâi, dar, de asemenea, sări frecvent mesele principale cu totul, am încercat, gustat și triplu gustat aproape fiecare desert pe care ți-l puteai imagina în timpul călătoriilor mele în întreaga lume.

În mod obișnuit, francezii sunt atribuți pentru a fi pionierii în cultura desertului, mai ales având în vedere experții lor culinari puternici, concentrați în produse de patiserie. Trebuie să spun, susțin această afirmație în întregime. Cu toate că susțin ideea că francezii sunt responsabili pentru unele dintre cele mai memorabile combinații de arome din lume, aș spune, de asemenea, că multe dintre cele mai bune deserturi pe care le-am încercat și le-am testat (de câteva sute de ori) nu au descendență directă din Franța, nici nu imită tehnicile de gătit franceze.

Deci, care sunt cele mai bune deserturi din lume?

Iată lista mea complet aprobată personal cu deserturile mele preferate din toate timpurile din întreaga lume și rețete potrivite pentru ca tu să le faci acasă!

10. Budincă de dată

Deși sunt sigură că aș putea așeza foarte ușor SDP-ul ca și numărul meu 1, # 2 și respectiv # 3, există o bunătate de desert pentru a trece aici, așa că voi da startul lucrurilor. Aici, în Australia, Sticky Date Pudding este o bază în multe meniuri de desert pentru restaurant. În Marea Britanie, desertul este mai frecvent cunoscut sub numele de „Sticky Toffee Pudding”, deși în esență, aceste deserturi sunt unul în același lucru. Budele mele gustative sunt mai obișnuite cu consumul Aussie, care este în general înecat în sos de caramel și servit cu un pralin de migdale - yum!

Obțineți rețeta: cea mai bună budină de dată

9. Tort de colibri

Dacă brânza cremă ar fi un grup alimentar, totul ar fi drept în lume. Sunt un fan de multă vreme al brânzei creme ca o prăjitură, mai ales atunci când vine sub forma unui tort de colibri. Acest tort este incredibil de popular în sudul SUA, cu toate acestea originile urmăresc acest tort înapoi în Jamaica, unde este un desert foarte îndrăgit. Fii generos cu crema de brânză, nu poți avea niciodată prea mult!

Obține rețeta: Tort de colibri

8. Brownie

Nu am fost întotdeauna un fan imens al brownie-urilor dacă sunt sincer, până când am început să mă joc cu rețeta pentru a găsi un gust și o textură care să se potrivească propriei mele palete. Cu adevărat nu poți greși cu brownie, indiferent de ceea ce faci, totuși sugerez să modifici această rețetă clasică americană pentru a se potrivi gusturilor tale - pentru mine asta înseamnă că cu atât mai bogat cu atât mai bine!

Obține rețeta: All-American Brownie Bites

7. Waffles

Spune-mi - ce este mai bine decât wafele în afară de mai multe vafe? Mai multe, mai multe, mai multe vafe, desigur! Acest desert clasic belgian a luat lumea de furtună și credeți-mă când spun că nu este nimic mai bun decât o napolitana caldă, acoperită cu nutella, în iarna belgiană. Bruxelles-ul este un loc minunat pentru a începe dacă sunteți în căutarea capsei belgiene, dar veți găsi standuri de vafe peste tot în țară!

6. Tiramisu

Această deliciozitate este reclamată de autoare ca fiind desertul ei preferat din toate timpurile (și când am încercat această rețetă acasă, trebuie să fiu de acord!) A fost abia mai târziu în viață (bine, am doar 24 de ani, dar veți primi în derivă ...) că am început să apreciez cu adevărat acest desert italian clasic. Cel mai bine servit refrigerat, acest desert cremos este o delicioasă delicioasă după o cină tipică italiană (carbohidrați plini, târziu seara și cu mult vin!)

Obține rețeta: ghivece de Tiramisu individuale

5. S'mores

Abia câțiva ani în urmă am încercat în sfârșit un S'more - de obicei o mâncare populară de tabără din America de Nord. Amestecul de marshmallows gooey, ciocolată încălzită și biscuit savuros este un adevărat deliciu - dar pariez că vă va plăcea și mai mult această prăjitură cu fursecuri S'mores!

Obțineți rețeta: Tortul cu biscuițe S'mores Skillet

4. Tarts portugheze

Oricine a FĂCUT vreodată la Lisabona, Portugalia, va ști ce vreau să spun când spun că aceste deserturi sunt n-e-x-t l-e-v-e-l. Cel mai bine servit cald și cu o stropire generoasă de scorțișoară, cred că acestea ar putea fi mereu gustarea mea dulce preferată. Această rețetă se apropie incredibil de originalele oferite la Pastel de Belem chiar în afara Lisabonei.

Obține rețeta: rețeta finală pentru torturi portugheze

3. Pieptă de banifere

Pentru aceia dintre voi care îmi citiți blogul des, veți ști că sunt obsedat de caramel. Nu există o zi în viața mea în care aș fi refuzat oferta cu ceva caramel, butterscotch sau dulce de leche aromat. Pentru oricine simte la fel, TREBUIE să încercați această plăcintă cu banfe acasă. Pregătește-te să deblochezi pantalonii!

Obține rețeta: Banoffee Pie

2. Pavlova

Desertul clasic pentru ora de vară din Australia este la fel de bun pe cât îl consideră. O bezea dulce, crocantă la exterior și acoperită cu fructe de vară ... ce mai puteți dori !? Aussies iubesc acest desert de Crăciun (în timp ce sărbătorim sezonul de sărbători vara), dar nu pot spune că a existat vreodată o perioadă din an în care nu m-am bucurat de o pavlova!

Obține rețeta: The Ultimate Australian Pavlova

1. Gelato

Pur și simplu nu cred că ar fi corect sau doar să nu numesc gelato ca desertul meu # 1. Personal, aroma mea preferată este caramelul (fără surprize acolo), snickers (în esență caramel cu nuci) și dulce de leche (caramel cu un sos de caramel gros se învârte). Însă, într-un efort de echitate, am oferit ca alternativă un gelat cu prăjituri cu unt de afine. Sunt sigur că nu vor exista reclamații!

Obține rețeta: Bucătărie cu unt de afine

Peste tine! Care sunt deserturile tale preferate care nu au făcut lista? Unde le-ai încercat !?

Priveste filmarea: Prajitura fără coacere! Încearcă și tu acest desert turcesc "Sultan Lokumu"! SavurosTV (Ianuarie 2020).

Loading...