6 restaurante foarte interesante pe care trebuie să le vizitați în Hong Kong

În ceea ce privește locurile pe care trebuie să le vizitați în Hong Kong, multe dintre ele se concentrează în jurul mâncării (ei bine, dacă mă întrebi!) Cultura alimentară din Hong Kong este una dintre cele mai unice și intrigante din lume, cu un puternic Influența estică a mâncării de stradă, dar o influență gastronomică la fel de contemporană, care încurajează mâncărurile inventive. Dacă sunteți în căutarea de a găsi restaurante care se află undeva între cele două, am găsit 6 dintre cele mai bune restaurante superbe din Hong Kong pe care trebuie să le vizitați dacă sunteți pe piață pentru ceva unic!

Oddies Foodies

Este important să punem pe Oddies Foodies pe listă, deoarece mâncarea de aici este super-ciudată, dar și incredibil de unică pentru Hong Kong. Vafele cu bule sunt o mare parte din ofertele dulci de mâncare de stradă din Hong Kong, iar aici, la Oddies, veți găsi orice, în afară de vafa medie oferită. Am mers pentru parfaitul cu waffle de ceai verde (matcha), completat cu gelat matcha, înghețată de servire moale, prăjitură de biscuiți și jeleu. Delish!

45 Gough St, Central

Teakha

Teakha aduce un omagiu unei tradiții onorate în Hong Kong: arta ceaiului. Aici vă puteți aștepta să găsiți din abundență arome matcha (ceai verde), cu multe prăjituri, produse de patiserie, băuturi calde și reci, care se concentrează în jurul aromei populare. Opțiunile de ceai sunt, de asemenea, abundente, ceea ce face ca acest lucru să fie vizitat pentru orice fanatic al ceaiului care vizitează Hong Kong.

18 Tai Ping Shan St, Sheung Wan

Motivele Elefantului

Dacă sunteți mai mult o persoană cu o cafea, nu căutați mai departe de Elephant Grounds - cea mai bună ofertă de cafea din Hong Kong. Creatorii EG au știut că Hong Kong-ul îi lipsea ceva în spațiul de cafea - nu numai că oferea o cafea excelentă, ci un mediu minunat cheie pentru a-ți sorbi încet zilnic. Veți găsi o serie de locații din oraș, datorită creșterii rapide a popularității.

11 Gough St

ATUM Desserant

Citiți corect: a desserant... AKA un restaurant pentru desert. Acest restaurant este în legătură cu experiența și desigur, dulciurile de pe farfuria ta. Deserturile sunt făcute special pentru dvs. chiar în fața dvs. și este o noapte minunată dacă căutați ceva complet diferit în Hong Kong.

F L. 459-461, Lockhart Rd & O'brien Rd, Causeway Bay

Bună ziua Kitty Dim Sum

Ce listă de mâncare ciudată ar fi completă fără mâncarea super drăguță, super distractivă Hello Kitty din Yau Ma Tei. În mod surprinzător, am comandat totul, dar fiind vegetarian, am găsit multe alternative excelente în meniu, inclusiv ouăle (foto dreapta), chifle cu cremă (partea de jos) și acest glorios tort (de sus). Ceaiul este desigur un plus obligatoriu!

Conacul Lee Loy, Canton Rd, Yau Ma Tei

Lab Made

Ador înghețata la fel de mult ca mine? Apoi veți face loc pentru cel puțin încă o bântuire de înghețată în vizita dvs. în Hong Kong. Lab Made oferă creații de azot foarte amuzante și interesante, care nu sunt numai prietenoase pentru instagram, ci și o încântare pentru gusturile gustative.

Magazin G42, G / F., Centrul comercial Miramar, 132 Nathan Rd, Tsim Sha Tsui

Mulțumesc turismului Hong Kong pentru că ma ghidat în direcția bună pentru a găsi noi favoare în această călătorie în Hong Kong! Am zburat cu Cathay Pacific pentru a ajunge la Hong Kong, compania aeriană națională care are legături mari în întreaga Asia și cu restul lumii. Pentru mai multe informații despre zborurile către Hong Kong, accesați www.cathaypacific.com.au.

Loading...