Top 10 cele mai bune aplicații de călătorie

Smartphone gata!

Călătoria în timp este încă de inventat, dar dacă tehnologia accelerează mai repede, vom călători prin rețeaua floo mai devreme decât credem (da, aceasta este o referință a lui Harry Potter). Dar, cu seriozitate, există câteva aplicații grozave pentru a vă transforma într-un „călător appy (intenționat)) aici sunt preferatele mele actuale și ceea ce cred că sunt cele mai bune 10 aplicații de călătorie:

1. Google Maps

Ei bine, aici este o alegere evidentă. Dar știați că puteți utiliza Google Maps OFFLINE? Da. În afara liniei (aceasta este o referință din Stagiatura).

2. iStone

Nimic nu este mai frustrant decât o barieră lingvistică. Bine, deci e de fapt amuzant cel puțin în primele cinci minute ... dar dincolo de asta (mai ales dacă încerci să flirtezi) și ai putea folosi cu adevărat un ajutor. Acolo intră iStone.

iStone este o aplicație de traducere simplificată - într-adevăr simplă. Cel mai bine pentru a întreba unde este o toaletă și alte mici fraze care cu siguranță vor veni la îndemână.

3. Skyscanner

Skyscanner este modalitatea de a compara zboruri în secolul XXI. Dacă doriți să găsiți cea mai ieftină opțiune pentru călătoria dvs., aceasta este modalitatea de a face acest lucru. De asemenea, compară hoteluri și închirieri de mașini ... a stabilit!

4. WeatherPro

O aplicație care ia vremea în serios.

5. Moneda XE

O aplicație care ușurează cumpărăturile în orașe străine? Da, te rog. Această aplicație funcționează offline și este gratuită, ceea ce o face o necesitate absolută pentru călătorii internaționali.

6. Packing Pro

Tot ce trebuie să faceți este să spuneți acestei aplicații unde mergeți, pentru cât timp și va face TOATE munca grea pentru dvs. Uită de uitare, folosește această aplicație pentru a urmări ceea ce intră în valiza ta la începutul călătoriei și asigură-te că totul revine cu tine după călătorie.

7. Jetlag Genie

Personal merg pe principiul „minte peste materie” și trec prin jetlag, indiferent cât de rău ar fi, dar dacă suferiți de jetlag în cel mai mic, această aplicație va schimba asta pentru dvs.

8. PS Express

Întotdeauna primesc întrebări despre aplicațiile pe care le folosesc pentru a-mi edita fotografiile - ei bine, aici sunt oameni! Răspunsul pentru a rezolva cel mai mare mister din lume. Photoshop Express este gratuit, ușor de utilizat și face lumea să facă diferența pe fotografiile tale. Rar încărc o fotografie fără câteva modificări necesare!

9.Uber

O aplicație pentru a angaja un șofer privat la preț (și de multe ori mai ieftin) decât un taxi!?!? Da, te rog. Uber este compania auto cu cea mai rapidă creștere din lume și își desfășoară activitatea în majoritatea marilor orașe de pe glob (peste 100 pentru a fi mai precis).

Când solicitați o mașină, apare o mică fotografie a șoferului, o notă de stea (dată de pasagerii precedenți) și o mașină în timp real apare pe hartă până ajunge el să vă colecteze.

O, da, uitați că numerarul este o problemă. Tariful se percepe pur și simplu pe factura cărții de credit, care este deja la dosar. Acum aveți un șofer privat pentru același cost al unui taxi (sau mai puțin). Nu este nevoie să îmi mulțumești.

BONUS: Fanii Wow primesc 20 de dolari din prima lor călătorie cu codul uberworldofwanderlust. Din nou, nu mai este nevoie.

10. Waze

Perfect pentru călătoriile rutiere - Waze va avea grijă de dvs. pentru a vă asigura că nu vă lăsați să vă gândiți „o să aștept să-l verific pe următorul” din repetare, doar pentru a vă descoperi pe marginea drumului. Așa este, Waze compară prețurile carburanților pentru tine și îți dă un cap.

Priveste filmarea: TOP Aplicații utile în Vacanță (Ianuarie 2020).

Loading...